INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  AMICAL

VIDEO Timida Roja » Spania n-a tras nici un şut pe poartă în amicalul cu Franţa şi e pusă la zid: ”E doar o utopie”

Azpilicueta (stînga) și Sergio Ramos se chinuiesc să-l blocheze pe Moussa Sissoko // Foto: Reuters
Azpilicueta (stînga) și Sergio Ramos se chinuiesc să-l blocheze pe Moussa Sissoko // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 22:34

Fără lider şi idei, fragilă şi în căutarea noii indentităţi după fiascoul de la CM, campioana Europei a dezamăgit iar. ”Noua Spanie este o utopie”, a titrat ieri Gazzetta dello Sport.

Spania nu-şi revine după catastrofa de la Mondialul brazilian. Del Bosque a rămas selecţioner şi încearcă să schimbe garda din mers, dar revoluţia pare lungă şi anevoioasă. Furia Roja a arătat tare timidă joi seară, în amicalul pierdut la Saint-Denis (0-1). N-a tras în 90 de minute nici un şut pe poarta lui Lloris, iar De Gea, care l-a ţinut pe Iker Casillas pe margine, a fost învins de Remy.

"Noua Spanie este o utopie, n-a reuşit să-şi salveze nici măcar imaginea. Arată mai crudă după pensionarea lui Xabi Alonso, Xavi şi Villa şi imatură, expresia titularilor debutanţi Koke, San Jose şi Raul Garcia", a scris Gazzetta dello Sport.

Campioana Europei nu are un lider şi nu a avut nici idei, dovadă că Diego Costa, care înscrie goluri la foc automat la Chelsea, a dezamăgit din nou.

"Cocoşii" lui Deschamps, în schimb, cu Pogba lider admirabil, alături de Valbuena şi Benzema în formă, au confirmat traseul de la CM, nelăsîndu-le ibericilor nici măcar şansa recuperării morale.

8 ani au trecut de la precedentul eşec al Spaniei cu Franţa (1-3 la Hannover, la CM 2006), care făcuse doar un egal în ultimele 5 dueluri

"Del Bosque nu e magician şi are nevoie de timp să reconstruiască Spania, care a dominat mulţi ani fotbalul european şi mondial" (Didier Deschamps, selecţioner Franţa)

"Am lăsat o impresie destul de bună, nu e totul să cîştigi. Mi-a plăcut atitudinea echipei, am văzut destule lucruri pozitive" (Vicente Del Bosque, selecţioner Spania)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close