INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  POLONIA - GERMANIA 2-0

VIDEO ”Turnul Poloniei” » Laude pentru Lukasz Szukala după succesul istoric al Poloniei cu Germania

Articol de - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 20:08

Fundaşul Stelei, 30 de ani, a fost lăudat de agenţia Reuters pentru jocul său aerian. El şi Glik au avut sarcina de a contracara pericolul aerian reprezentat de Hummels


La doar cîteva minute după ultimul fluier al meciului cu Germania, Lukasz Szukala era deja pe Facebook: "Happppppyyyy. World Champion - POLSKA 0-2. Amazinggg!". Într-adevăr, uluitor! "Naţionala" fundaşului Stelei, integralist sîmbătă, tocmai reuşise să învingă campioana lumii (2-0). Pentru prima oară în istorie!

Click aici pentru VIDEO!

Mai mult, cu o recuperare pe atacul adversarului, el a stat la originea fazei din care Polonia a înscris primul gol al întîlnirii (51). Şi s-a arătat "solid" în jocul aerian, după cum a notat agenţia Reuters: "Glik şi Szukala au fost turnurile Poloniei împotriva oricărui pericol aerian ce ar fi putut veni din partea redutabilului Hummels".

Apărătorul în vîrstă de 30 de ani a revenit ieri pe Facebook. În engleză, în polonă şi în română. De data aceasta pentru a împărtăşi reţeta succesului: "Luptă pînă la capăt şi nu-ţi pierde speranţa!". Şi o fotografie, cu stelistul blocîndu-l neiertător pe Gotze.


"În asemenea meciuri, o echipă îşi cîştigă identitatea. Sper ca acesta să fie începutul unui nou drum pentru «naţionala» Poloniei"
Adam Nawalka, selecţionerul Poloniei

"A fost o victorie norocoasă, într-adevăr, dar echipa a muncit din greu pentru ea. Nemţii ne-au torturat"
Zbigniew Boniek, preşedintele Federaţiei poloneze

"Ne-am dat sufletul pe teren. Am fost lovit, dar n-am simţit. Cînd baţi campioana lumii nu mai simţi nici o durere"
Sebastian Mila, atacant Polonia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 04:49

le merita cu brio. felicitari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează