INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ISRAEL

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Alt gest emoționant. Copiii israelieni rămași orfani după atacul Hamas s-au întâlnit cu jucătorii naționalei

Întâlnirea emoționantă din sala de sport din Felcsut // Foto: Uzi Dan (Haaretz)
Întâlnirea emoționantă din sala de sport din Felcsut // Foto: Uzi Dan (Haaretz)

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 16:41 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 16:41

Micuții care și-au pierdut părinții, în atacul teroriștior Hamas din 7 octombrie, au fost invitați în Ungaria și au primit tricouri de la jucătorii pe care îi vom înfrunta mâine. Copiii au făcut pase cu elevii lui Alon Hazan și s-au fotografiat cu ei în sala de sport din Felcsut.

O nouă inițiativă emoționantă a fost pusă în practică de naționala Israelului, cu o zi înaintea duelului capital cu România din preliminariilor Euro 2024. După ce au ținut un minut de reculegere la partida cu Elveția, în memoria celor care și-au pierdut viața în operațiunea teroristă de pe 7 octombrie, și după ce fanii au afișat în tribune postere cu chipurile copiiilor rămași orfani după atacul cu rachete al Hamas, astăzi au mai organizat o întâlnire, care să scoată în evidență latura umană a internaționalilor pregătiți de selecționerul Alon Hazan.

„Vom învinge pentru a face poporul să zâmbească”

Alt gest emoționant. Copiii israelieni rămași orfani după atacul Hamas s-au întâlnit cu jucătorii naționalei

Federația de la Tel Aviv i-a invitat pe copii în Ungaria, unde le-a pregătit o surpriză. S-au întâlnit în sala de la Felcsut, orașul unde va avea loc și meciul contra României, cu jucătorii reprezentativei Israelului. 

Aceștia le-au făcut cadou tricouri ale naționalei și s-au jucat cu micuții, au făcut pase și s-au și fotografiat cu ei. Mai mult, pentru a le însenina ziua, le-au făcut o promisiune în perspectiva confruntării de mâine seară: „Vom învinge România și ne dorim ca poporul israelian să poată măcar zâmbi puțin". Copiii au venit și ei la întâlnire cu tricouri albe speciale, cu mesajul „împreună pentru Israel”.

Copiii au strigat alături de jucători "el-el Israel"!

La finele emoționantei întâlniri, fotbaliștii lui Alon Hazan și puștii rămași orfani s-au pozat cu toții și au strigat împreună "el-el Israel", un fel de îndemn la luptă pe toate fronturile și o încurajare pentru confruntarea cu elevii lui Edi Iordănescu.

Citește și

Penalizare uriașă în Premier League! Liga engleză i-a tăiat 10 puncte clubului de tradiție și l-a trimis pe penultimul loc
ANGLIA
Penalizare uriașă în Premier League! Liga engleză i-a tăiat 10 puncte clubului de tradiție și l-a trimis pe penultimul loc
Mesajul selecționerului Marco Rossi, după calificarea Ungariei la Euro 2024: „Îi mulțumesc Domnului. Și maghiarilor!”
UNGARIA
Mesajul selecționerului Marco Rossi, după calificarea Ungariei la Euro 2024: „Îi mulțumesc Domnului. Și maghiarilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  18 Noiembrie 2023, 10:31

Dar copii palestinienilor?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează