INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

GALERIE FOTO Kim Kardashian și-a luat bilete la Euro 2024! Vedeta va cheltui peste 200.000 de euro

Kim Kardashian va lua parte la mai multe meciuri de la Euro 2024, printre care și partidele naționalei Angliei. +14   FOTO
Kim Kardashian va lua parte la mai multe meciuri de la Euro 2024, printre care și partidele naționalei Angliei.

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 19:28 / Actualizat marti, 19 martie 2024 22:12

Kim Kardashian va lua parte la mai multe meciuri de la Euro 2024, printre care se numără finala și partidele naționalei Angliei.

  • Euro 2024 se va desfășura în Germania, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Meciurile vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro

Saint și Psalm, doi dintre cei 4 copii ai vedetei, se vor bucura de o experiență unică. Aceștia vor participa alături de mama lor la mai multe meciuri ale Europeanului.

Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”
WTA MIAMI OPEN
Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”

Primul meci la care Kim și copiii ei vor lua parte va fi cel dintre Spania și Croația, care se va disputa pe 15 iunie la Berlin. O zi mai târziu, se vor deplasa la Gelsenkirchen, pentru confruntarea dintre Anglia și Serbia.

Fiii lui Kim vor avea ocazia să își vadă cu ochii lor și pe Cristiano Ronaldo în meciul dintre Cehia și Portugalia, care se va juca pe 18 iunie. Un alt meci tare la care cei 3 vor lua parte va fi Spania - Italia, care va avea loc la Gelsenkirchen, pe 20 martie. Franța - Țările de Jos este și el pe radarul lui Kim, care de asemenea va merge și la marea finală de pe 14 iulie, care va avea loc la Berlin.

Cei de la The Sun au făcut calculul și vedeta, care duce un stil de viață extravagant, va cheltui o avere pe parcursul Euro 2024. Peste 200.000 de euro va cheltui aceasta în Germania. Apoi, aceasta se va deplasa la Paris, pentru a lua parte și la Jocurile Olimpice, care au loc între 26 iulie și 11 august.

GALERIE FOTO. Kim Kardashian

+10 FOTO

Englezii, speriați de prezența lui Kim Kardashian la Euro 2024

În Anglia circulă potrivit căruia Kim aduce ghinion pe stadioanele de fotbal pe care își face apariția. Spre finalul sezonului trecut din Premier League, când Arsenal părea favorită la câștigarea campionatului, vedeta a început să meargă la meciurile „tunarilor” de pe Emirates. A fost momentul în care forma celor de la Arsenal s-a prăbușit, iar Manchester City i-au devansat, „suflându-le” titlul mult dorit.

Citește și:

Schimbare de ultim moment: postul care transmite la TV meciul Simona Halep - Paula Badosa, în primul tur la WTA Miami
WTA MIAMI
Schimbare de ultim moment: postul care transmite la TV meciul Simona Halep - Paula Badosa, în primul tur la WTA Miami
Drama lui Courtois, fără sfârșit » Și-a rupt și celălalt genunchi și va rata tot sezonul!
SPANIA
Drama lui Courtois, fără sfârșit » Și-a rupt și celălalt genunchi și va rata tot sezonul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maistorkokir
maistorkokir  •  20 Martie 2024, 00:29

reclama, fiinta asta n-a vazut in viata ei o partida de fotbal(soccer)

anonim91
anonim91  •  19 Martie 2024, 22:45

O să vina și la meciurile României. Îi mare fană D'Alibec !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează