INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  MOLDOVA

FOTO Imagini rar întâlnite: președintele Moldovei a urmărit meciul din mijlocul suporterilor! Fanii s-au înghesuit pentru poze și autografe

FOTO: Facebook @Maia Sandu +7   FOTO
FOTO: Facebook @Maia Sandu

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 00:01 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 00:35

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a fost pe stadion la remiza cu Albania, scor 1-1. Vecinii de peste Prut mai au șanse să se califice la EURO 2024, trebuie să bată Cehia în deplasare, luni, pentru a obține biletele cu destinația Germania.

Rezultatul cu liderul grupei a fost bun pentru Moldova, iar jucătorii au avut parte de o surpriză la finalul partidei. Vadim Rață (Voluntari), Vitalie Damașcan (Sepsi) și Virgiliu Postolachi (ex-UTA) au fost vizitați în vestiar de Maia Sandu. Președintele țării a urmărit meciul din tribune, din mijlocul fanilor.

+3 FOTO

Maia Sandu, în vestiar după Moldova - Albania

Președintele Moldovei s-a pozat cu jucătorii în vestiar, apoi a transmis un mesaj pe rețele de socializare. „Emoții mari în această seară la meciul de fotbal Moldova - Albania din preliminariile Campionatului European de Fotbal. 

Albania se califică din nou la turneul final și trimite la baraj o națională importantă! Toate rezultatele și clasamentele
PRELIMINARII EURO 2024
Albania se califică din nou la turneul final și trimite la baraj o națională importantă! Toate rezultatele și clasamentele

M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit, pe ei și pe antrenorul selecționatei Moldovei, Serghei Cleșcenco, pentru meciul frumos și emoțiile pe care ni le-au oferit”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Moldova se poate califica la EURO 2024

Rezultatul Moldovei cu Albania nu a fost ideal, însă moldovenii au șanse în continuare să se califice la EURO 2024. Au 10 puncte în grupa E, cu două sub Cehia. Albania a ajuns la 14 și e deja calificată.

Moldova poate scrie istorie luni, dacă bate Cehia în deplasare. Ar ajunge la 13 puncte și s-ar califica în premieră la un turneu final.

Citește și:

Îi califică, dar nu merge la Euro?! Elvețienii vor să-l dea afară pe Murat Yakin
ELVEȚIA - KOSOVO
Îi califică, dar nu merge la Euro?! Elvețienii vor să-l dea afară pe Murat Yakin
România U21 a spulberat Albania! Victorie uriașă pentru Daniel Pancu
România U21 - Albania U21
România U21 a spulberat Albania! Victorie uriașă pentru Daniel Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  18 Noiembrie 2023, 07:27

Aia nu erau fani … erau lucrători la kgb ul moldovenesc

ionelvancea74
ionelvancea74  •  18 Noiembrie 2023, 07:17

Ba da, rezultatul a fost 99% ideal! Și cu victorie ieri, tot trebuia să bată Cehia luni! Doar dacă bătea ieri cu 4-0 ar fi avut și varianta egalului la Praga. Hai Moldova! Șansa a doua, dar o surpriză, adică victorie la Praga, e posibilă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează