INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ALBANIA - POLONIA 2-0

UPDATE Polonia l-a dat afară pe Fernando Santos, după eșecul cu Albania: „E timpul pentru un nou capitol”

Robert Lewandowski, dezamăgit după eşecul Poloniei. Foto: Imago Images
Robert Lewandowski, dezamăgit după eşecul Poloniei. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 09:55 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 14:43

Eșecul cu Albania, 0-2, i-a întors pe jucătorii Poloniei împotriva selecționerului Fernando Santos. „Veteranii” Robert Lewandowski (35 de ani) și Wojciech Szczesny (33) nu mai cred nici ei în colaborarea cu tehnicianul portughez. După prânz, TVP Sport, a anunțat că soarta lui Fernando Santos a fost pecetluită: e dat afară de la naționala Poloniei!

Reprezentativa Poloniei a bifat duminică seară a treia înfrângere în grupa E, 0-2 cu Albania, a ajuns pe locul 4, penultimul, și calificarea la Euro 2024 e în mare pericol. La fel, postul selecționerului Fernando Santos.

Discursul lui Răzvan Marin l-a enervat: „Dacă aș fi antrenor federal, l-aș trimite acasă!”
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Discursul lui Răzvan Marin l-a enervat: „Dacă aș fi antrenor federal, l-aș trimite acasă!”

Fernando Santos: „Nu-mi dau demisia. Nici azi, nici mâine”

Tehnicianul portughez nu vrea să renunțe, dar nici nu excludea o despărțire: „Ar trebui să-mi dau demisia? Nici azi, nici mâine. Întrebați-l pe președintele Federației. Nu depinde de mine. 

Este o problemă a Federației, nu a antrenorului. Ca antrenor, sunt întotdeauna dispus să discutăm. Dacă Federația decide că ar trebui să închei cooperarea cu echipa națională, aceasta se va întâmpla”.

Polonia l-a dat afară pe Fernando Santos, după eșecul cu Albania: „E timpul pentru un nou capitol”
Fernando Santos, selecționerul Poloniei. Foto: Instagram

Wojciech Szczesny: „Arătăm fie foarte rău, fie groaznic”

Jucătorii reprezentativi ai polonezilor par în favoarea unui „divorț”. „Angajamentul băieților în timpul pregătirilor nu poate fi pus la îndoială. Dar apoi, pe teren, arătăm fie foarte rău, fie groaznic”, a comentat portarul Wojciech Szczęsny la finalul meciului de la Tirana. Întrebat dacă vede o posibilă îmbunătățire a situației, el a răspuns sec: „Nu”.

Golgheterul Robert Lewandowski, la rându-i, a refuzat să vorbească despre viitorul lui Santos la naționala Poloniei, însă a lăsat de înțeles că nici el nu mai crede în colaborarea cu fostul selecționer al Portugaliei. „Cred că este timpul să începem un nou capitol”.

Presa din Polonia: „Un chin și un ocean de rușine pentru noi”

Ceea ce, pentru reporterii ziarului polonez Sport, a sunat ca o sentință: „Când cei mai importanți jucători ai echipei naționale se exprimă astfel, este greu de imaginat că președintele Federației, Cezary Kulesza, nu-l va demite pe Santos. Preliminariile trebuiau să fie o formalitate, dar s-au dovedit a fi un chin și un ocean de rușine pentru noi. Am ajuns să tremurăm pentru calificare”.

Aflați la 2 puncte de locul secund, ocupat de Cehia, și la patru de liderul Albania, polonezii mai au trei meciuri de disputat din actualele preliminarii: în Feroe, pe 12 octombrie, și acasă cu Moldova (15 octombrie) și Cehia (17 noiembrie).

Citește și:

Balint, sfat pentru Iordănescu după egalul cu Israel: „Nu-și dau seama”

Edi Iordănescu schimbă jumătate de echipă » Cum poate arăta primul „11” contra reprezentativei din Kosovo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
MariusN
MariusN  •  11 Septembrie 2023, 15:52

Un exemplu si ptr camarila romaneasca.. La noi, maistrul Iedy, termina pe ultimul loc, comoetitia de nivel 3, Liga Natiunilor si isi pastreaza postul.. Daca e fiu de tata general.. Iar lui Bölöni, un antrenor adevarat, i-au pus clauza de calificare si performanta in LN... C-asa-i, un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  11 Septembrie 2023, 10:51

da, si o grupa mai usoara ca a noastra!

DMA87
DMA87  •  11 Septembrie 2023, 10:36

Iată că se poate și mai rău. În raport cu noi, bineînțeles.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează