INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA - ISRAEL

Selecționerul și căpitanul Israelului, înainte de meciul cu România: „Nu ne-au surprins rezultatele, dar nu ne e teamă de voi!”

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 17:23 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 18:41

Alon Hazan, selecționerul Israelului, și căpitanul Ely Dasa au prefațat azi duelul România - Israel, din preliminariile EURO 2024.

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (liveTEXT pe GSP.ro și Prima TV)
  • România - Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (liveTEXT pe GSP.ro și Antena 1)

Selecționerul Israelului a spus că nu consideră duelul unul decisiv în vederea calificării și că cele două naționale vor lupta, alături de Kosovo, pentru locul 2. 

„Nu e un joc decisiv, dar fiecare meci are importanța lui. Decisiv va fi doar ultimul joc din această grupă. România are o echipă bună, cu jucător foarte multă calitate. Nu scot în evidență doar un jucător, ci toată echipa. Nu m-au surprins rezultatele României. Am știut de la început că România, Israel si Kosovo se vor lupta pentru locul 2. Nu ne este teamă, ne-am pregătit bine din punct de vedere tactic”, a declarat selecționerul Alon Hazan. 

„Am venit să obținem un rezultat bun. Trebuie să câștigăm, dar nu mâine să decide calificarea. Ambele vor da totul pentru a-și consolida locul în grupă, dar sperăm ca noi să facem un joc bun”, a spus și Ely Dasa.

Am văzut multe lucruri bune la naționala Israelului, îmi place că antrenorul a impus niște principii. Bineînțeles, calitatea individuală a jucătorilor este la un nivel înalt, mai ales când vorbim de Solomon, dar el nu e singurul.

Suntem în fața unui moment important, dar suntem departe de obiectiv. E un joc cheie, dar nu decisiv. Îmi doresc bucurie, nu vrea să văd întristare. Îmi doresc mai mult ca oricând ca echipa să fie limbede în decizii, și miza să nu e umbrească deciziile. Avem o datorie față de noi, față se suporteri, ca după mulți ani să facem un pas către o calificare mult așteptată.

- Edi Iordănescu

Citește și: 

Conferință de presă cu Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu, înaintea meciului România - Israel: „Doar așa vom ajunge la EURO”

Dezvăluiri din interior despre tactica României: „Am stat cu Edi până la ora 23. A făcut o schimbare săptămâna asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează