INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA LA EURO 2024

Viorel Moldovan e satisfăcut de grupa „tricolorilor”: „Să-i mulțumim lui Dumnezeu. Ce, nu-i bine?”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 20:28 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 22:15

Invitatul lui Costin Ștucan la PrimaSport 1, fostul internațional Viorel Moldovan consideră că putem fi mulțumiți de tragerea la sorți de la Hamburg. „Tricolorii” au picat în grupă cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-lui B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

România și-a aflat, sâmbătă seara, adversarele de la EURO 2024. „Tricolorii” au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, plus câștigătoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

Ionuț Lupescu, primele impresii despre grupa României: „Toată lumea va aștepta să ne calificăm”
ROMÂNIA LA EURO 2024
Ionuț Lupescu, primele impresii despre grupa României: „Toată lumea va aștepta să ne calificăm”

Pentru fostul internațional Viorel Moldovan, component al Generației de Aur, o grupă accesibilă. „Să-i mulțumim lui Dumnezeu. Ce, nu-i bine?”, a comentat Moldovan, care a fost invitatul realizatorului Costin Ștucan în studioul PrimaSport 1.

Viorel Moldovan susține că nici Belgia „nu mai e aia care impresiona”

El admite că Belgia este cea mai tare dintre toate adversarele, indiferent cine vine din play-off, dar crede că nu-i imbatabilă. „Belgia a schimbat liniile. Nu mai e Belgia aia care impresiona. Cea care a jucat o semifinală de Mondial, dacă nu mă înșel”, a punctat „Moldogol”.

România va avea parte de un debut împotriva celei mai slab cotate echipe din grupă la EURO 2024, pe 17 iunie. „Tricolorii” vor înfrunta echipa venită din play-off-ul B, Ucraina, Israel, Bosnia sau Islanda, pe stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena.

Viorel Moldovan: „Cel mai important este primul meci”

Următoarele meciuri sunt cu Belgia, pe 22 iunie, la Koln (Rhein Energie Stadion), și încheiem împotriva Slovaciei, în 26 iunie, la Frankfurt, pe Waldstadion.

”E bine că avem suficient timp de refacere, între meciuri.  Dar cel mai important este primul meci. Dacă începi bine, ai perspective frumoase. E foarte important", a punctat Viorel Moldovan.

Mai puteți citi: 

Mircea Lucescu a văzut grupa României și e sigur: „Ne batem cu Belgia pentru primul loc, suntem la nivel apropiat”

Florinel Coman, optimist după tragerea la sorți: „Am evitat echipele puternice, putem ieși din grupe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează