INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - MACCABI HAIFA, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

"11" inedit » Daniel Isăilă nu se poate baza pe patru titulari în returul cu Maccabi Haifa

Articol de - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 21:40

Cu un handicap de două goluri după meciul tur, Daniel Isăilă nu se poate baza pe patru titulari de bază, două piese aparţinînd compartimentului ofensiv.

Giurgiuvenii au pierdut prima manşă, din Israel, cu scorul de 0-2, însă veştile proaste nu se opresc aici. Primul "11" va suferi numeroase modificări faţă de formula standard, cele mai multe dintre acestea fiind cauzate de accidentări şi suspendări. Măţel a fost "avertizat" în meciul de la Haifa şi este suspendat pentru disputa de la Piatra Neamţ, în locul său urmînd să intre Bărboianu, iar Budescu şi Yahaya sînt accidentaţi.

De asemenea, Tembo a plecat de la echipă, după ultimele declaraţii date de patronul Ioan Niculae, şi nu a fost în avionul Astrei, iar alţi doi jucători sînt cu "probleme" înaintea meciului cu Maccabi: japonezul Takayuki este incert, după ce a suferit o accidentare în meciul cu Petrolul, şi Găman, cel mai probabil, nu va fi utilizat, oficialii clubului sperînd în continuare că Valerică va fi transferat în Franţa, la Rennes.

"Calificarea este compromisă după meciul tur, dar vom lupta pînă la capăt. Cei care îi înlocuiesc pe absenţi trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor. Mizez pe ambiţia şi dorinţa jucătorilor de a cîştiga. Nu avem nimic de pierdut" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

584945-astra-maccabi.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  29 August 2013, 11:24

Takayuki este de departe cea mai mare pierdere, s-a vazut si in tur..... nu poate niciodata sa-l inlocuiasca Laban!!! Ramane o gaura uriasa la mijloc. Pe de alta parte, bine ca intra Amorim in locul lui Tembo, mai rau nu are cum sa fie.... sper ca si Barboianu sa faca fata. Asta e, tinem pumnii Astrei, chit ca patronul lor nebun nu merita o calificare.

unoxte
unoxte  •  29 August 2013, 10:41

la fel sa gindesca si jucatorii ca nu mai au ce pierde si sa-si joace sansele, pentru ca au destule ... e valabil si pentru petrolul, dar si pentru pandurii ... bafta astra

Vezi toate comentariile (2)
Comentează