INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ORGANIZARE

20.000 de bilete pentru români la finala Europa League » Preţuri între 100 şi 500 de RON

Acesta este biletul pentru finala din 2012, avînd imprimat pe el logo-ul evenimentului +7   FOTO
Acesta este biletul pentru finala din 2012, avînd imprimat pe el logo-ul evenimentului

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2011 18:22

UPDATE // Românii vor putea să îşi achiziţioneze bilete pentru finala Europa League în perioada 28 noiembrie (ora 12:00) - 18 decembrie (ora 12:00). 20.000 de tichete sînt disponibile pentru rezidenţii români.

Există 4 categorii de bilete:
categoria 1 - 500 lei
categoria 2 -250 lei
categoria 3- 150 lei
categoria 4 -100 lei

O persoană poate cumpăra maximum 4 bilete!

Tichetele vor putea fi achiziţionate exclusiv online, de pe site-ul Federaţiei, www. frf.ro. Vor exista şi bilete pentru persoane aflate în scaune cu rotile.

Pentru persoanele din afara României, tichetele vor fi comercializate în perioada 24 februarie - 20 martie.

UPDATE // A fost prezentată identitatea biletului finalei din 2012 (vezi foto dreapta şi galeria de mai jos!)

UPDATE // Gică Popescu speră ca finala competiţiei să se dispute între două foste echipe la care a evoluat: Tottenham şi PSV Eindhoven. "Este important că noi găzduim acest eveniment, pe care sînt sigur că iubitorii fotbalului de la noi îl vom aprecia. Sper că vom avea în viitor şi o finală de Champiosn League. Dintre echipele care au rămas în competiţie, am jucat la Hannover, Tottenham şi Eindhoven, sper ca finala să se dispute între ultimele două. Cred că iubitorii fotbalului din România merită să aibă un asemenea eveniment.

Am avut şansa şi privilegiul să cîştig finala din 2000. Timpul nu este pierdut, s-ar putea să strîngem generaţia noastră şi să avem un eveniment pe acest stadion. Mi-ar plăcea să văd pe Steaua şi pe FC Vaslui jucînd finala aici, dar este foarte greu. Văzînd evoluţia pe care o are Steaua în ultima perioadă, speranţele la calificare nu sînt foarte mari", a spus Gică Popescu la televiziunea sportro.

UPDATE // "Visul a fost împlinit, chiar dacă după ce am agăţat ghetele în cui. Orice jucător îşi doreşte să cucerească trofee naţionale, internaţionale, iar cînd reuşeşte acest lucru este o mare satisfacţie.

Bucureştiul este pregătit pentru organizarea acestei finale. Oamenii din România sînt mari consumatori de fotbal de calitate", a spus Miodrag Belodedici, ambasadorul finalei la Bucureşti.

UPDATE // Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit logo-ul finalei Europa League din 2012.

"E o finală de cupă europeană, aşa cum visăm de mult. Iată că acest lucru s-a împlinit. Sîntem cu toţii atît de mîndri să avem acest stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri şi că vom găzdui finala Europa League 2011-2012. Ne aflăm azi, în acest loc, pentru a dezvălui identitatea vizuală a logo-ului şi a biletelor finalei.

A găzdui o finală, aşa cum este Europa League, este o mare responsabilitate. Muncim pentru a avea garanţia unei eveniment de neuitat. Nu cunoaştem numele echipelor care vor ajunge în finală, însă ştim că nume mari joacă acum şi au şanse de a ajunge în ultimul act. Pe lîngă acestea, echipele noastre, Steaua şi FC Vaslui. Sperăm că vom vedea la Bucureşti două formaţii devotate, iar suporterii români care vor asista vor aduce finalei un plus de culoare locală", a spus preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

UPDATE // "Felicit UEFA pentru decizia de a alege Bucureşti pentru organizarea finalei Europa League din 2012. Mulţumesc reprezentanţilor UEFA la Bucureşti pentru sprijinul şi asistenţa acordate în utlima vreme. Sper ca Naţional Arena să fie gazda perfectă pentru finala de pe 9 mai.

Vom aloca resurele necesare astfel ca suporterii care vor vizita Bucureştiul să o facă în cele mai bune condiţii", a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

ACUM, în marea sală VIP de la Naţional Arena, va avea loc primul eveniment ce va marca drumul spre finala Europa League 2012, care va avea loc pe 9 mai pe noul stadion bucureştean.

Ambasadorul finalei este fostul mare internaţional Miodrag Belodedici, amfitrionul evenimentului, alături de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de preşedintele FRF, Mircea Sandu, dar şi de reprezentanţii UEFA.

-Belo, ai mai fost vreodată ambasador?
- Aşa, ca denumire oficială, nu. Dar cum tot se spune că fotbalul este un ambasador al unei ţări, prin performanţele pe care le-am realizat ca jucător, îmi place să cred că am fost din cînd în cînd ambasadorul României. Oricum, este o mare onoare să fiu desemnat ambasadorul finalei Europa League, care va fi găzduită în premieră la Bucureşti.

- Tu ai cîştigat de două ori Cupa Campionilor, dar niciodată Europa League, Cupa UEFA cum i se spunea cînd jucai.
- Da, am jucat eu şi pentru Cupa UEFA, dar n-am reuşit să ajung la ea. Noroc cu această desemnare a mea ca ambasador al finalei Europa League de la anul. Aşa am avut ocazia să ating ating pentru prima dată şi acest trofeu, să mă pozez cu el.

- Era mai grea decît Cupa Campionilor?
- Nu mi s-a părut, parcă erau cam la fel. E un pic mai greu de manevrat fiindcă nu are toarte, dar chiar ai un sentiment special cînd ţii un asemenea trofeu în mîini. Îţi dai seama cum e cînd îl şi cîştigi?!

Întîlnirea cu un idol, Breitner
- Cînd s-a întîmplat întîlnirea cu trofeul Europa League?
- În septembre, la Monaco, la tragerea la sorţi a cupelor europene. Acolo l-am şi văzut pentru prima dată pe viu şi pe Paul Breitner, fostul mare internaţionalul german, care este ambasadorul finalei Cupei Campionilor din 2012. Era nici să nu-l recunosc, aşa, fără celebra lui barbă, fără părul acela mare. Pentru că, trebuie să-ţi spun, a fost unul dintre idolii copilăriei mele. Cînd eram mic, mă uitam la el ca la un Hercule. Nu era el prea mare, dar ce făcea pe teren, era incredibil

- Vezi vreo favorită la cîştigarea trofeului?
- Cele mai mari şanse să cîştige Europa League le vor avea marile echipe care vor veni din Cupa Campionilor. Deocamdată nu e clară situaţia în grupele acelei competiţii, dar uite, e Lyon, ar putea fi Manchester City, Dortmund, Chelsea, Valencia, Porto. Sînt nume grele şi în Europa League, Sporting, Atletico Madrid, Schalke, Tottenham. E dificil de dat un răspuns. Eu mi-aş dori să fie măcar un român într-una dintre echipele finaliste. Deşi e cam greu acum, că a ieşit din cărţi şi Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi al lui Răzvan Raţ.

- Dar o echipă românească?
- Ar fi super, dar e greu să mai ajungem noi aşa departe. Dar nu e imposibil. Steaua şi Vaslui au şanse să treacă de grupe şi sper să reuşească amîndouă. Apoi mai vedem.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
sundancekid_nr.one
sundancekid_nr.one  •  25 Noiembrie 2011, 21:05

Locurile de VIP care sunt in numar de peste 1000 si sunt si cele mai scumpe probabil se vor da pe baza de invitatii ...vorba lu' Caragiale : Primaria generala ia o parte , Primaria sectorului 3 o ia pe cealalta iar apoi sectorul 3 invita sectorul 2 s.a.m.d !!! Primaria sectorului unu care e cea mai puternica tinind cont ca pe raza ei locuiesc aproape 700000 de bucalesteni o va lua la Cioc ca are bani sa-si cumpere ..Restul prostimea ? Pai la coada si scoate ba euroiul ....

stefaxnf1
stefaxnf1  •  25 Noiembrie 2011, 20:03

ceea ce ma amuza mai tare este amatorismul de care continuma sa dam dovada :)) : Se pot cumpara bilete doar in categoriile afisate, nu se poate alege locul sau sectorul, acestea se vor aloca in mod aleator. Deci ne mentinem, persistam in prostia noastra . Am vaga impresia ca anul tecut iti puteai alege sectorul cel putin ..

jama1ca
jama1ca  •  25 Noiembrie 2011, 19:21

Accesibile preturi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează