INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TRNAVA, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

5.000 de euro pentru play-off! » Becali a anunţat primele steliştilor pentru calificare

Steliştii trebuie să tragă la calificare pentru a-şi umple buzunarele.
Steliştii trebuie să tragă la calificare pentru a-şi umple buzunarele.

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 10:58

Gigi Becali le-a transmis steliştilor ce prime vor avea dacă-i vor elimina pe slovacii de la Spartak Trnava în drumul lor spre grupele Europa League.

Steliştii nici nu concep să se împiedice de slovacii de la Spartak Trnava în încercarea lor de a se califica pentru a noua oară consecutiv în grupele cupelor europene. Pentru meciul din această seară, Gigi Becali i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf că vrea o victorie la scor. "Ce să mă mai plimb prin străinătate? I-am zis lui Reghe că vreau trei sau patru zero, să ne calificăm direct de la Bucharest!", a anunţat patronul din Ghencea la GSP TV.

Pentru a-i impulsiona pe Bourceanu şi compania, Becali a anunţat că le va da steliştilor şi o primă de 5.000 de euro. Asta deşi finanţatorul roş-albaştrilor ar fi vrut să le dea bani jucătorilor săi doar în cazul în care vor trece de play-off şi se vor califica în grupele Europa League. El a acceptat să promită o primă propriilor jucători abia după ce a avut o discuţie şi cu Laurenţiu Reghecampf, cel care l-a convins că jucătorii trebuie recompensaţi pentru performanţele lor.

100.000 de euro a fost prima promisă de Gigi Becali jucătorilor stelişti sezonul trecut în cazul în care ar fi cîştigat titlul

"Sper să cîştigăm meciul la o diferenţă liniştitoare, să nu avem emoţii la retur. Sper să tranşăm meciul la cel puţin două goluri diferenţă, chiar dacă antrenorul lor anunţă că se va betona în apărare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Normal că vom avea o primă, dar nu contează cît. Nu banii sînt importanţi şi jucătorii ştiu asta. Dacă vor face performanţă, vor veni şi banii" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
botizan
botizan  •  02 August 2012, 12:43
Postat de terminatorul2 pe 02 August 2012, 12:42

Ce mahmureală ? Ai pus botul la ce spun ăștia ? Oricum echipa se află in cantonament ! Beau numai apă plată ! : ))

Beau numai DIN sticle de apa plata ... :)))...

terminatorul2
terminatorul2  •  02 August 2012, 12:43
Postat de the_cezar pe 02 August 2012, 12:39

tarnaveniul vine sa castige

Da , să ciștige experiență !

terminatorul2
terminatorul2  •  02 August 2012, 12:42
Postat de botizan pe 02 August 2012, 12:36

15 minute dureaza pana isi revin stelistii dupa mahmureala de aseara ... daca marcheaza in prima repriza o fac dupa minutu 30 ....cand obosesc aia

Ce mahmureală ? Ai pus botul la ce spun ăștia ? Oricum echipa se află in cantonament ! Beau numai apă plată ! : ))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează