INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE 0-1

50.000 plus Neşu » Suporterii au fost la înălţime la meciul cu Twente

Coregrafia galeriei a ieșit perfect, iar chipul lui Neșu a dominat aseară Arena Națională
Coregrafia galeriei a ieșit perfect, iar chipul lui Neșu a dominat aseară Arena Națională

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 13:03

Suporterii stelişti au fost fantastici aseară şi au prezentat o coregrafie emoţionantă pentru fostul fundaş din Ghencea. VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

E ora 20:00 şi primii suporteri stelişti se înghesuie să intre pe stadion. Îşi fac curaj singuri: "Hai, mă, că nu e aşa frig! Avem izmene şi am mai băut şi suta aia de coniac. Numai să nu ne miroasă ăia la intrare şi să nu ne lase să intrăm!". E semnalul asediului pe Basarabiei, pe Maior Coravu şi Vatra Luminoasă. Cartierul rivalei Dinamo e acum colorat în roşu şi albastru.

Gazonul e peticit
La ora 21:00, jucătorii stelişti ajung la arenă. Sînt gătiţi ca de nuntă, toţi la costum şi cu cravată. Primul drum e pe gazon. Iarba e în mai multe culori, un verde mai închis, vechiul gazon, şi multe petice de un verde crud. Totuşi, gazonul e bun. O simt steliştii, care aprind imediat tribunele cu prezenţa lor. În tribune e curat, nici pic de zăpadă, doar puful depus după ninsoarea de aseară.

Coregrafie pentru Neşu
Surpriza serii a fost coregrafia specială pregătită de ultraşii stelişti. Din mii de plăcuţe colorate în roşu-galben-albastru-alb şi negru a fost conturat chipul lui Mihai Neşu, iar sub el a apărut mesajul "Luctor et Emergo", adică "Lupt şi înving" în limba latină.

Fostul fundaş al Stelei le-a răspuns imediat pe facebook: "Vă mulţumesc din suflet că v-aţi gîndit la mine!!!"

ALTE ŞTIRI DE LA MECI

Gazonul e peticit

La ora 21:00, jucătorii stelişti ajung la arenă. Sînt gătiţi ca de nuntă, toţi la costum şi cu cravată. Primul drum e pe gazon. Iarba e în mai multe culori, un verde mai închis, vechiul gazon, şi multe petice de un verde crud. Totuşi, gazonul e bun. O simt steliştii, care aprind imediat tribunele cu prezenţa lor. În tribune e curat, nici pic de zăpadă, doar puful depus după ninsoarea de aseară. Încălzirea echipelor arată primele semne de slăbiciune ale gazonului. Crampoanele ascuţite nu iartă, iar iarba se amestecă cu noroiul. Arena e aproape plină, iar olandezii tremură. Se anunţă primul "11". 50.000 de oameni au salutat în picioare intrarea echipelor, aşa cum vor rămîne pînă la finalul partidei.

McClaren, inamic public
Cel mai huiduit om al serii a fost de departe antrenorul oaspeţilor, Steve McClaren. La anunţarea echipelor, tehnicianul englez a fost huiduit timp de un minut, iar pe stadion nimic nu s-a mai auzit. Acesta nu poate fi iertat pentru că a eliminat-o, pe vremea cînd antrena pe Middlesbrough, pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA.

Pîrvulescu, ultras de la masa presei
Neinclus pe lista UEFA, Paul Pîrvulescu a fost alături de colegii lui aseară. Fotbalistul sosit de la Mediaş a stat la masa presei, echipat cu fularul Stelei la gît, şi a fost întîmpinat cu aplauze de fanii roş-albaştrilor. Pîrvulescu a fost însoţit de iubita sa şi s-a agitat intens pe întreaga durată a meciului.

Tănase şi-a spart bărbia
În minutul 7, "decarul" Stelei a rămas la pămînt după un duel care nu a părut deloc violent cu un adversar. Îi curgea sînge din bărbie şi a avut nevoie de îngrijiri medicale vreme de 4-5 minute. Doctorul Radu Paligora i-a aplicat un bandaj mare pe întreaga bărbie, cu care Dodel a evoluat tot restul meciului.

UEFA, şocată de nămeţii din Bucureşti
Reprezentanţii forului de la Nyon care au venit la meciul cu Twente s-au arătat îngroziţi de zăpada din Bucureşti. "Pe drumul de la aeroport la hotel şi apoi la stadion, cei de la UEFA erau şocaţi de cîtă zăpadă e pe stradă. După ce au văzut starea gazonului, ne-au felicitat şi ne-au zis că e fantastic că am reuşit să avem un teren atît de bun, avînd în vedere ce condiţii au fost în Bucureşti", a declarat Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei.

Accesul în stadion s-a făcut greu
Şi aseară cea mai mare problemă în organizarea jocului a fost modul în care s-a făcut accesul spectatorilor în stadion. S-au format cozi interminabile în dreptul turnicheţilor, iar după ce spectatorii pătrundeau în arenă, se confruntau cu o altă problemă. Nu toată gheaţa de pe scări a fost îndepărtată, astfel că pentru a ajunge la locurile lor, fanii îşi menţineau cu mare greutate echilibrul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
balaci80
balaci80  •  17 Februarie 2012, 16:15

ba taranilor stiti ca sa facut repetitii la ora 2 care au participat suporterii pentru coregrafie si cine vroiai sa ridice placutele mata?????? coregrafia e normal sa o faca un profesionist daca voi nu faceti de astea nu aveti de unde sa stiti invidia e mare

dan
dan  •  17 Februarie 2012, 11:21
Postat de ak47_killer pe 17 Februarie 2012, 10:59

doamne fereasca sfintu cu organizarea la romini sa vii cu copilu sau cu prietena la meci am intrat la peluza sud un copil sa sufocat exact cind ajunsese aproape de stewarzi sa-l verifice era imposibil am stat 40 de minute itro inghesuiala teribila ca sa pot sa intru in arena si ca mine au fost o gramada pe ghencea se intra in maxim 15 minute aici e o vesnicie coregrafia a fost super echipa a jucat pacat ca tatarusanu prindea muste la marginea careului de 6 metri a fost vina lui stelistii au mai avut o problema parca erau in bazin sau la sanie cum alunecau aia de la twente parca jucau pe alt teren

Behehe, vezi ca s-au inventat semnele de punctuatie!

mihai7676
mihai7676  •  17 Februarie 2012, 11:16
Postat de dinarad pe 17 Februarie 2012, 09:41

Auzi la astia: "Coregrafia pregatita de "suporterii" Stelei"!!! Pai coregrafia si placutele alea au fost puse acolo PE BANII LUI Becali de catre un profesionist care nu are nimic de a face cu "suporterii" Stelei. Iar platitorii de bilet le-au ridicat deasupra capului ca pe vremea lui Ceausescu. Bai baieti , Steaua nici nu are galerie macar la ora actuala. CARE coregrafie "pregatita de suporterii Stelei"??? Numai mediatizarea excesiva a Stelei aduce lume LA ANUMITE MECIURI pe stadion. Stea NU ARE SUPORTERI. Suporteri are Rapidul si Craiova , "U" Clujul si Petrolul , UTA si Timisoara... TOTUL A FOST PREGATIT DE CONDUCEREA Stelei PE BANII lui B

noapte buna! ramai in lumea viselor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează