INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA, JOI, 21:45, GSP.RO

57.000 de ciocane » Suporterii lui West Ham au epuizat toate biletele pentru meciul retur cu Astra

Stadionul a fost plin și la meciul cu Bournemouth // FOTO Guliver/GettyImages
Stadionul a fost plin și la meciul cu Bournemouth // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2016 00:00

Giurgiuvenii vor juca la Londra într-o atmosferă incredibilă, sub privirile a 57.000 de oameni care au epuizat toate biletele la meciul retur de pe Stadionul Olimpic.

Alibec și compania vor avea parte de o atmosferă incredibilă la returul cu West Ham, de la Londra. Trupa lui Șumudică a remizat în partida tur, scor 1-1, şi, deși Astra a întâlnit una dintre echipele importante din Premier League, oamenii nu s-au înghesuit la stadion.

Doar 3.000 de spectatori au văzut pe viu golul lui Alibec care a sporit șansele de calificare ale echipei din Giurgiu. Ieri, site-ul oficial al lui West Ham a anunțat că mai sunt disponibile mai puțin de 500 de bilete la partida retur cu Astra.

Pentru moment, oficialii "ciocănarilor" au primit OK-ul să vândă 57.000 de tichete la fiecare meci, Stadionul Olimpic din Londra având o capacitate totală de 60.000 de locuri. La meciul retur vor fi în tribună de 19 ori mai mulți oameni decât au fost la Giurgiu.

Ca un fapt amuzant, astralii vor trece de la peluza desenată cu suporteri de pe "Marin Anastasovici", care a atras multe ironii de-a lungul timpului, la o asistență de aproape 60.000 de spectatori.

Astra a eliminat anul trecut West Ham din Europa League cu scorul general 4-3, însă meciul din Anglia s-a disputat pe arena legendară a "ciocănarilor", Boleyn Ground, cu o capacitate de 35.000 de locuri.

După finalul sezonului trecut, trupa lui Slaven Bilici a părăsit stadionul din Upton Park și s-a mutat pe Stadionul Olimpic, o arenă inaugurată în 2011 și care a costat 534 de milioane de lire.

Primul meci al lui West Ham pe noul stadion a avut loc în etapa trecută din Premier League, când Kouyate și compania s-au impus cu 1-0 în fața lui Bournemouth, grație golului marcat de mijlocașul Michail Antonio.

Toate biletele au fost vândute pentru primul meci din istorie al est-londonezilor pe Stadionul Olimpic, conducerea fiind nevoită să refuze alte multe cereri. Mutarea pe această arenă va fi una foarte foarte profitabilă pentru clubul londonez dacă vânzările de bilete vor rămâne aceleași și de acum înainte.

Revine Budescu

Negocierile dintre Astra și chinezii de la DL Yifang au luat sfârșit, asiaticii fiind de acord să îl împrumute pe Constantin Budescu la Astra până în iarnă.

"Din ce am vorbit cu Dani Coman, am ajuns la o înțelegere. Într-un final am căzut de acord cu echipa din China și ni l-a împrumutat până la 31 decembrie. Probabil, după această întrerupere a campionatului îl veți revedea pe Budescu în echipa de start a Astrei", a declarat Marius Șumudică la DolceSport.

Payet are șanse să joace

Francezul Dimitri Payet, 29 de ani, nu a făcut deplasarea în România la meciul tur și a lipsit și în partida din campionat contra lui Bournemouth, din cauza unei accidentări.

Cu toate acestea, mijlocașul ofensiv va reveni, probabil, în aceste zile la antrenamente, păstrând șanse, chiar dacă minime, să joace și cu Astra.

Pe de altă parte, Andre Ayew, Sofiane Feghouli și Andy Carroll vor lipsi cu siguranță, cel mai aproape de a reveni pe gazon fiind algerianul Feghouli, care va putea evolua după pauza internațională.

7,5 £costă cel mai ieftin bilet la meciul cu Astra, cel mai scump fiind 30 de lire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează