INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - LYON, JOI, 19:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Absenţe de 50 de milioane €! » Lyon nu poate folosi 10 din cei mai importanţi jucători la returul cu Astra

Articol de - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 21:55

Francezii nu se pot baza pe 10 jucători în returul de la Giurgiu, printre care şi vedetele Gourcuff, Grenier sau Umtiti


Toate lucrurile par să se întîmple în favoarea giurgiuvenilor. După senzaţionala victorie, 2-1, de pe Stade de Gerland, Daniel Isăilă are noi motive de bucurie. Oficialii clubului francez se aşteptau ca superstarul Yoann Gourcuff să se refacă după o accidentare mai veche pînă la meciul de joi, însă acesta nu va face deplasarea, din cauza unor dureri la spate.

Trupa din Hexagon nu se va putea baza nici pe internaţionalul Clement Grenier. Acesta a fost forţat în turul cu Astra şi s-a ales cu o agravare a problemelor medicale pe care le avea deja şi acum este obligat să se opereze şi va lipsi mai multe săptămîni!

Absenţele nu se opresc aici. Antrenorul Hubert Fournier nu îi va putea folosi pe fundaşii centrali Bisevac, Umtiti şi Rose. Primii doi sînt accidentaţi, în timp ce ultimul este suspendat. Nici titularul postului de fundaş stînga, Bedimo, nu va putea fi utilizat din cauza necazurilor medicale.

Compartimentul ofensiv al celor de la Lyon este, de asemenea, lipsit de variante: Benzia şi Yattara vor fi lăsaţi acasă, fiind loviţi, iar singura opţiune rămîne Lacazette. Din linia mediană vor lipsi Fekir şi Fofana, ambii accidentaţi.
Astra nu are mari probleme de lot. Cu excepţia lui Găman, sigur absent, toţi ceilalţi fotbalişti ai lui Isăilă sînt apţi.

48,75 milioane de euro este cota de piaţă a absenţilor de la Lyon, conform trannsfermarkt.de. Întregul lot al Astrei e evaluat la 29,95 milioane E

2,15 e cota oferită de Public Bet pentru 3-5 goluri în partida de la Giurgiu

6,50 e cota oferită de Public Bet pentru un 1-1, cel mai probabil scor joi seara în viziunea bookmaker-ilor


"Va trebui să încercăm tot ce se poate ca să ne calificăm. Voi folosi cei mai în formă jucători pentru a forţa calificarea. Simt fotbaliştii care sînt afectaţi de forma slabă, dar şi pe cei obosiţi"
Hubert Fournier, antrenor Lyon


Cazaţi la Giurgiu
Francezii de la Lyon nu au fost pretenţioşi cînd a venit vorba de locul de cazare pentru meciul de joi seara, contra Astrei. Aceştia au decis să nu se stabilească în Bucureşti, ci au ales să stea în Giurgiu, la Hotel Sud, de 3 stele. O cameră dublă costă 80 de euro pe noapte.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  27 August 2014, 17:38

Succes ASTRA.Hai ROMANIA.

bamse1901
bamse1901  •  27 August 2014, 10:41

pai trebuie sa ne mai calificam si noi in detrimentul francezilor

pinteat
pinteat  •  27 August 2014, 09:20

cica nu sunt pretentiosi...nu mai are Aulas bani si acuma trage sa economiseasca :))) cand te gandesti ca ar trebui sa vanda la greu din "vedetele" lui ca sa economiseasca la salarii, dar cine sa ii ia asa accidentati? Mai ales ca alde Gourcuff sau Grenier in ultimul an au stat mai mult prin infirmerie decat pe teren...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează