INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti oferă două bilete la Steaua - Liverpool! Vezi ce trebuie să faci pentru a le cîştiga!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Ești fan Liverpool dar ai un prieten bun care este fan Steaua? Aceasta este șansa voastră să vă urmăriți echipele favorite pe stadionul Ghencea joia viitoare, la meciul Liverpool-Steaua!

Ambasada britanică și clubul Steaua București și-au unit forțele pentru a numi Ambasadori fair-play” ai evenimentului, oferind 2 bilete gratuite la meci. Tot ce trebuie să faci este să ne demonstrezi cum tu și prietenul tău promovați comportamentul fair-play și echipele favorite!

Așa că răscolește albumul de poze cu tine și prietenii tăi la alte meciuri Steaua sau Liverpool și alege 1-2 fotografii care să ne convingă că sunteți cei mai potriviți!

Grăbește-te, trimite înscrierea la pressbrit@ines.ro până pe 30 noiembrie. Noi te vom anunța cine sunt cei doi câștigători pe 2 decembrie, pe pagina de Facebook a Ambasadei! Nu uita să ne trimiți și datele de contact!

Încurajează comportamentul fair-play, fii un suporter adevărat! Steaua și Liverpool vor avea numai de câștigat din prezența voastră pe stadion!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  26 Noiembrie 2010, 16:43

nu e bine

ciaquito
ciaquito  •  26 Noiembrie 2010, 01:23

Le folosesti sa intri la meci, tu si inca o persoana. Meciul e pe 2 decembrie, nu azi.

greuceanu_tl
greuceanu_tl  •  25 Noiembrie 2010, 18:11

ce naiba fac cu biletele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează