INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - UTRECHT, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Utrecht: "Steaua e cea mai bună din grupă, sper să ne ridicăm la nivelul lor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Utrecht, Ton du Chatinier, consideră că Steaua este cel mai greu adversar pe care echipa sa l-a întîlnit în acest sezon de Europa League şi subliniază importanţa unui rezultat bun la Bucureşti pentru formaţa olandeză.

"O vedem pe Steaua drept cea mai bună echipă din grupă, vrem să ne ridicăm la nivelul adversarului pe care îl vom avea şi poate rolurile se vor inversa pînă la finalul fazei grupelor.
Am pierdut în campionat, însă trebuie să ne revenim şi să arătăm că s-a întîmplat doar un accident.

Vreau să nu pierdem în Ghencea. Un rezultat pozitiv ne-ar plasa într-o poziţie ideală înaintea ultimelor două partide din Europa League", a comentat Chatinier.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dan_te
dan_te  •  04 Noiembrie 2010, 13:19

Cand spun ca este opinia mea, ma refer la partea cu rasfrangerea imaginii si a atitudinii lui Hitler fata de popoare, ca si consideratie fata de istoria lor, nu ma refer la parerea lui fata de Antonescu sau Mussolini, aceasta atitudine fiind confirmata de istorici si de poze! Antrenorul lui Utrecht are o fata originala de nazist, poate de aici si atitudinea ciudata fata de Steaua, pe care o lauda in continuu!!!

dan_te
dan_te  •  04 Noiembrie 2010, 13:18

Cand spun ca este opinia mea, ma refer la partea cu rasfrabgerea imaginii si a atitudinii lui Hitler fata de popoare, ca si consideratie fata de istoria lor, nu ma refer la parerea lui fata de Antonescu sau Mussolini, aceasta atitudine fiind confirmata de istorici si de poze! Antrenorul lui Utrecht are o fata originala de nazist, poate de aici si atitudinea ciudata fata de Steaua, pe care o lauda in continuu!!!

dan_te
dan_te  •  04 Noiembrie 2010, 13:16

Chiar daca nu este un exemplu pozitiv, conteaza ideea: Adolf Hitler a semnat impreuna cu Maresalul Antonescu alianta dintre Germania nazista si Romania legionara, Hitler considerandu-l pe Ion Antonescu drept egalul lui, avand respect si admiratie pentru el, deci si pentru Romani; in timp ce pe Benito Mussolini, un alt aliat, il considera si il privea ca pe un clovn, inferior, imaginea rasfranta si asupra poporului italian! Este opinia mea!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează