INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC UTRECHT 3-1

Apostol şi Surdu s-au accidentat ieri » Out cu Rapid!

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Cei doi nu vor juca în derby-ul de luni din cauza problemelor musculare. Şi Nicoliţă va lipsi, fiind suspendat.

Steaua a revenit cu victorie în cupele europene, însă i-a pierdut pe Iulian Apostol şi pe Romeo Surdu în perspectiva întîlnirii cu Rapid, de luni seară, din Giuleşti. Amîndoi au părăsit terenul accidentaţi şi sînt şanse minime ca ei să fie recuperaţi în timp util pentru partida de la începutul săptămînii viitoare.

Iulian Apostol a ieşit aseară la pauză. Mijlocaşul a resimţit dureri musculare, care nu i-au dat pace, de aceea Marius Lăcătuş a decis să-l introducă în locul său pe Eric Bicfalvi chiar înainte de a se fluiera finalul primei reprize. Iulian revenise acum două luni după o absenţă de jumătate de an cauzată de o operaţie la menisc.

Spre finalul partidei, "Fiara" a mai pierdut un fotbalist, pe Surdu, care a arătat poftă de joc atît timp cît a jucat. Romeo s-a ales cu o leziune musculară. Cei doi fotbalişti vor face astăzi investigaţii medicale amănunţite pentru a şti cît vor sta departe de gazon.

Pe lîngă Apostol şi Surdu, Steaua nu-l are împotriva Rapidului nici pe Bănel Nicoliţă, suspendat.

6 recuperări în atac a reuşit Surdu în meciul cu Utrecht

13 acţiuni utile a iniţiat Apostol aseară, deşi a jucat doar o repriză. El a fost al doilea la acest capitol după Ricardo (27)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
costacurta
costacurta  •  05 Noiembrie 2010, 10:28

NO PROBLEM BAIETI, DAIA AVEM DOUA ECHIPE, INTRA LINIA A 2-A, FORZA STEAUA.

islaz
islaz  •  05 Noiembrie 2010, 09:23

Nu e nici o pierdere cu Banel,ii da clasa SZEKELY la orice ora.

gunner.alex
gunner.alex  •  05 Noiembrie 2010, 08:09

Sir Bobby Charlton pus in pericol si salvat de doi dintre actualii jucatori de la United. Cine este eroul pozitiv si cine era sa il bage in spital pe legendarul Charlton. detalii pe istoriafo tbalului.com

Vezi toate comentariile (7)
Comentează