INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - TOTTENHAM 0-0

Atac antisemit? » Teroare şi sînge la Roma înainte de Lazio - Tottenham: 10 fani răniţi şi 15 arestaţi!

Grupul de fani ai lui Spurs a fost
asediat într-un bar din centrul
capitalei Italiei +2   FOTO
Grupul de fani ai lui Spurs a fost asediat într-un bar din centrul capitalei Italiei

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 23:13

Ultraşii extremişti ai echipei lui Ştefan Radu au devastat ieri un bar în care se aflau suporterii lui Spurs, club a cărui identitate e asociată cu comunitatea evreiască


Partida Lazio - Tottenham de aseară, din grupa J a Europa League, a început cu un război sîngeros între suporteri la Roma. 10 fani ai echipei engleze au fost răniţi, după o încăierare în barul "Drunken Ship" (Corabia beţivilor"), care a fost devastat de ultraşii italieni, pagubele ajungînd la 20.000 de euro!

Cel mai grav a păţit-o Ashley Mills (25 de ani), înjunghiat în artera jugulară şi ce a avut nevoie de 20 de puncte de sutură. Conform "Gazzetta dello Sport", fanii mascaţi şi înarmaţi au premeditat acţiunea antisemită, londonezii avînd mulţi simpatizanţi evrei. "Au planificat totul. I-au urmărit de la prînz, i-au încercuit şi nu i-au lăsat să scape. A durat numai 20 de minute", confirmă proprietarul localului. Lazio a fost amendată de UEFA cu 40.000 de euro după meciul tur, pentru comportamentul rasist al tifosilor săi pe "White Hart Lane".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează