INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKINGUR - PETROLUL 0-4 (ÎN TUR, 0-3)

Au muşcat din vikingi » Petrolul s-a impus la scor în Insulele Feroe: 4-0 cu Vikingur

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 23:23

"Lupii" nu i-au iertat pe feroezi, reuşind o nouă victorie lejeră. În turul următor vine greul, "dubla" cu Vitesse.

"Ne e frică mai mult de deplasare decît de meciul în sine", declarau la unison ploieştenii cu o zi înaintea partidei, pe aeroport. Aveau dreptate! În jurul prînzului, o ceaţă sufocantă s-a aşternut peste Insule şi semnul întrebării a planat deasupra disputării meciului.
Pînă la urmă s-a jucat la Toftir şi totul a decurs conform planului: Manasse a trimis cu capul, iar căpitanul advers, Gregersen, a înscris în proprie poartă. Hamza a risipit orice dubiu în minutul 11, cînd a făcut 2-0 printr-o execuţie spectaculoasă, de la marginea careului.

Tunisianul "lupilor" a mai "muşcat" o dată, în minutul 63, fix înainte de a fi schimbat de Grozav. Younes a reuşit încă un gol spectaculos şi a dus scorul general la 6-0! Înlocuitorul lui Hamza, Grozav, a izbutit şi el să înscrie, profitînd de indecizia fundaşilor nordici: 0-4!
Fără să forţeze, ploieştenii i-au bombardat pe feroezi în cele două meciuri şi merg mai departe, urmînd să întîlnească în turul următor un adversar mult mai dificil, pe olandezii de la Vitesse Arnhem.

580377-vikingur-petrolul-0-4.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
miki23
miki23  •  26 Iulie 2013, 15:57

O victorie normala, luni vom avea un megi adevarat cu panduri,unde sigur vom luatoate cele 3 puncte puse in joc .

acgmph
acgmph  •  26 Iulie 2013, 10:30

Arnhem e la o ora de mine. Merg sa incurajez Petrolul! Felicitari pentru dubla victorie! Sper sa reuseasca sa treaca si de Vitesse.

cheques
cheques  •  26 Iulie 2013, 10:26

Greul acum incepe, insa eu chiar cred ca Petrolul o poate scoate pe Vitesse cu dubla-victorie! Au resursele necesare, sper sa aiba si tupeul necesar! La fel si pentru restul echipelor noastre: Tbilisi si Tel Aviv trebuiesc eliminate cu dubla victorie! Iar cu Trencin chiar nu imi fac probleme!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close