INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - HARKOV

Au salvat unul, au căzut doi! » Bonetti poate conta pe Alvarez cu Metalist, dar i-a pierdut pe Koulibaly şi Galcev

Bonetti încă mai caută primul 11 pentru meciul cu Harkov.
Bonetti încă mai caută primul 11 pentru meciul cu Harkov.

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 20:00

Bonetti l-a cîştigat pe Alvarez, care are şanse mari să joace cu Metalist, dar i-a pierdut pe Koulibaly şi pe Galcev, accidentaţi la antrenamente.

Dinamo se confruntă cu destule probleme medicale înaintea celui mai important meci al sezonului, turul play-off-ului Europa League, cu Metalist Harkov, de joi, ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la sport.ro.

"Cîinii" s-au bucurat numai o zi pentru recuperarea lui Edgar Alvarez. Fizioterapeutul personal al hondurianului de 32 de ani a fost adus de urgenţă de şefi din Italia, iar acesta a garantat că-l va recupera pe mijlocaşul dreapta pînă la ora partidei cu ucrainenii.

Alvarez resimte dureri din cauza unei probleme la coloana vertebrală, însă face fizioterapie, ia pastile antiinflamatoare şi se antrenează normal.

Doi dintre jucătorii lăudaţi după meciul cu Concordia Chiajna (0-0), Paul Koulibaly şi Boris Galcev, au ieşit cu dureri din antrenamentul de duminică seară. Stoperul burkinabez a suferit o contractură musculară şi ar putea rata partida cu Metalist, în timp ce mijlocaşul bulgar are o leziune pe aductori şi sînt şanse minime să fie recuperat pînă joi.

În cazul lui Galcev, accidentarea a survenit în urma efortului depus în partida cu Chiajna, cînd a evoluat 70 de minute la primul său meci oficial pentru roş-albi.

100.000 de euro au plătit dinamoviştii pentru Galcev, în timp ce Koulibaly a sosit la Dinamo din postura de jucător liber de contract

5,75 e cota pentru un 1-1 joi seara, cel mai probabil scor în viziunea agenţiei Bwin

2,40 e cota oferită de Bwin pentru calificarea lui Dinamo în grupele Europa League. Favorită e Metalist, cu o cotă de 1,50

Cum ar putea arăta Dinamo cu Metalist
Bălgrădean - Nica, Dr. Grigore, Luchin, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu, Issa Ba - C. Matei, Ţucudean, Alexe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 August 2012, 16:23

Ne-am scos cu apararea asta! Imposibil sa nu luam gol. Trebuie sa avem rabdare inca vreun an, pana se schimba lucrurile si in defensiva. Cu Grigore, Luchin si Pulhac nu vom avea aparare niciodata!

14mai1948
14mai1948  •  21 August 2012, 12:46

eu cred ca echipa va arata asa... balgradean,......nica,gtigotr,ko;ibaly,pulhac,,,,,,galcev,,,,,alvarez baubacar isaba alexe....tucudean

dinamir
dinamir  •  21 August 2012, 12:23
Postat de gabrielro22 pe 21 August 2012, 11:36

Nu joaca Rus ce pierdere si cand de gandesti ca era noul Torje

Asta este echipa facuta de gazetari.Nimeni nu stie cei trece prin cap lui Bonetti,jucatorii sunt alesi in functie de tactica de joc aleasa de adversar.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează