INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - HAPOEL TEL-AVIV, MÎINE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Au tînjit trei ani să joace în cupe, acum le folosesc pentru odihnă » Povara europeană

La meciul de mîine cu Hapoel, rapidiștii vor intra pe teren cu multe rezerve
La meciul de mîine cu Hapoel, rapidiștii vor intra pe teren cu multe rezerve

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 20:24

Rapidul are trei săptămîni de foc în acest final de an, iar Răzvan intenţionează să odihnească jucătorii importanţi în meciurile din Europa

Giuleştenii încheie anul cu o serie de 6 partide dificile ce ar putea fi decisive pentru cele două obiective rămase: titlul şi Cupa României. Alb-vişiniii au un program foarte greu, singurul meci care pare mai accesibil e cel cu Sportul Studenţesc, programat în etapa a 16-a, duminică, pe teren propriu. În rest, pentru rapidişti urmează două deplasări infernale: la Galaţi, cu Oţelul, şi pe 20 decembrie, la Vaslui! În plus, la acestea se mai adaugă şi întîlnirea din "sferturile" Cupei, cu Pandurii, în Grant, dar şi ultimele două prezenţe în sezonul acesta de Europa League, acasă, cu Hapoel, mîine, şi în deplasare, la PSV.

Pentru a nu-şi obosi prea tare lotul de jucători şi avînd în vedere că Rapidul nu mai are nici o şansă să ajungă în primăvara europeană, Răzvan Lucescu se gîndeşte să-şi menajeze cei mai importanţi fotbalişti la meciurile din Europa. Antrenorul consideră că partidele din Liga 1 din acest final de an vor fi decisive pentru a vedea dacă rapidiştii vor lupta pentru titlu sau doar pentru un loc de cupă europeană.

"Din primele cinci formaţii din clasament, noi avem cel mai greu program. Vom întîlni echipe care ne vor face viaţa grea şi ne pregătim pentru ce-i mai rău"
Dani Coman, portar Rapid

Programul Rapidului în 2011
30 noiembrie Hapoel (a) Europa League
4 decembrie Sportul (a) Liga 1
7 decembrie Pandurii (a) Cupa României
11 decembrie Oţelul (d) Liga 1
15 decembrie PSV (d) Europa League
20 decembrie Vaslui (d) Liga 1

Răzvan ia 3 etape
Eliminat la Tîrgu Jiu, Răzvan Lucescu riscă să nu mai stea pe bancă în acest an! Tehnicianul giuleştean se află la a treia trimitere în tribune, iar Comisia de Disciplină e decisă să-l pedepsească drastic. În plus, "centralul" Balaj a notat în raport că a fost înjurat de Lucescu junior, după ce i-a cerut să părăsească terenul, lucru ce i-ar aduce rapidistului o suspendare de minimum trei etape! Totuşi, Răzvan e apărat de Dragomir: "Cîţi dintre noi nu au înjurat cînd s-au simţit nedreptăţiţi? Contează doar motivul pentru care a fost eliminat". Decizia se va anunţa mîine.

Doar 3.000 de bilete vîndute
Deşi tichetele pentru partida cu Hapoel, programată mîine, de la ora 22:05, au fost puse în vînzare încă de vineri, pînă aseară se comercializaseră doar aproximativ 3.000 de bucăţi. Biletele se găsesc atît la stadionul Giuleşti, cît şi la Naţional Arena, iar preţurile sînt mai mici decît la precedentele două partide din Europa: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 50 lei - tribuna VIP 2 şi 100 lei - tribuna VIP 1. Conducerea din Grant nu e îngrijorată şi spune că mizează pe cel puţin 10.000 de spectatori la ora partidei, deşi Rapid nu mai are nici o şansă de calificare.

inbox
- Răzvan Lucescu spune că giuleştenii n-au fost ajutaţi decisiv de arbitri: "Rapid nu a fost avantajată precum Steaua cu Braşov sau CFR la Sibiu. Dacă ne uităm la greşelile în favoarea noastră, vedem că nu au fost de genul acesta. Una e să fie o eroare, alta e un arbitraj într-o singură direcţie".
- Herea s-a antrenat ieri în sala de forţă, fără a-şi forţa genunchiul afectat în meciul de la Tîrgu Jiu. Mijlocaşul nu va evolua cu Hapoel, mîine, însă are şanse să fie folosit duminică, împotriva Sportului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
djdiu
djdiu  •  29 Noiembrie 2011, 20:18
Postat de vladutz13 pe 29 Noiembrie 2011, 05:18

Lucescu e penibil din toate punctele de vedere!!!

mai penibil ca steaua tot n-are cum sa fie! macar eu conduce o echipa de top3, nu de mijlocul clasamentului ca s voi :)) lasa ca o luati voi cu dinamo si cfr cluj :))

antifa
antifa  •  29 Noiembrie 2011, 11:31

vom fi putini, dar asa-i la noi. Ne domina rezultate si vremea de afara in timp ce altii joaca prin ligi inferioare cu 20, 30 mii de fani in tribune, si mai bine in unele tari.

spivak
spivak  •  29 Noiembrie 2011, 10:41

Mai ţigan ca Ilie Stan n-are cum să fie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează