INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - GAZ METAN

Austriecii se tem de Gaz Metan: ”Atenţie! Au eliminat Mainz-ul”

Antrenorul Daxbacher nu se bucură că a căzut cu românii
Antrenorul Daxbacher nu se bucură că a căzut cu românii

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 09:39

Antrenorul Daxbacher îşi temperează jucătorii: ”Dacă Gaz Metan i-a scos pe nemţi înseamnă că e bună”.

La vienezi, prima reacţie după aflarea adversarului din play-off a fost să sară în sus. Directorul sportiv Thomas Parits s-a declarat imediat "mulţumit cu adversarul primit. Mi-aş fi dorit să jucăm prima oară afară, dar nu poţi avea chiar totul". De euforia afişată de către Parits nu s-a molipsit însă şi antrenorul Karl Daxbacher.

"Trebuie să fim foarte atenţi la Gaz Metan! Nu ştim mai nimic despre ei, dar trebuie să fie buni dacă au eliminat Mainz-ul", a tras semnalul de alarmă tehnicianul austriac. El vrea să-şi ia informaţii despre ai noştri de la conaţionalul Baumgartlinger, integralist la nemţi cu Mediaşul, şi de la antrenorul acestora, Thomas Tuchel.

"Mediaşul e totuşi un adversar accesibil. Mai ales că returul nu-l joacă acasă, ci la Cluj, aşa că avantajul terenului propriu nu prea există" (Osterreich 24, cotidian austriac)

Cine e Austria Viena?
- În play-off s-a calificat după 1-1 şi 3-2 cu Olimpia Ljubljana

- E considerată cea mai de succes echipă din Austria după Rapid Viena

- A cîştigat campionatul intern de 23 de ori, ultima oară în sezonul 2005-2006, are 27 de Cupe şi 6 Supercupe ale Austriei în palmares. Pe plan european, a jucat o finală de Cupa Cupelor în 1978

- Stagiunea trecută a terminat pe locul 3, iar acum ocupă locul 6 (din 10 echipe) după trei etape, cu o victorie, o remiză şi un eşec, golaveraj 2-3

- Media de vîrstă a lotului e de 22,8 ani

- Meciurile pe teren propriu le dispută pe stadionul Franz Horr, cu o capacitate de 12.500 de locuri, redenumit la finele lui 2010 "Generali Arena", după numele noului sponsor.

Echipa-tip: P. Grünwald - Klein, Margreitter, Ortlechner, Leovac - A. Grünwald, Suttner - Barazite, Jun, Junuzovic - Linz
Antrenor: Karl Daxbacher

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
luciano86
luciano86  •  06 August 2011, 18:35

Multa bafta Gazule!!!

alekzander
alekzander  •  06 August 2011, 15:58

Gaz Metan a avut noroc cu Mainz , i-a scos la iveala virtutile echipei si calitatile mai ales ale lui Plesca si un atrenor care nu degeaba a absolvit matemtica. Austriecii nu vor avea meci usor cu Gazul. Titlul imi aduce aminte de o deviza din al doilea razboi mondial "Atentie la Rin".

imperator
imperator  •  06 August 2011, 13:17
Postat de double07 pe 06 August 2011, 11:53

Daca vin si astia cu nasul pe sus atunci Gaz are sanse si mai mari sa ii elimine cu sau fara Eric! Sa speram ca asa va fi!

era bine daca citeai titlul.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează