INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FLAMURTARI - PETROLUL, ÎN TUR 0-2, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Azi e Flamurtari - Petrolul » Albanezii mai cred în minuni! Vor să întoarcă rezultatul: ”Marcăm şi punem presiune”

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:45

Muzaka e cel mai optimist: "Marcăm repede şi punem presiune! Dacă ne vom dărui sută la sută, avem şansele noastre".

Mijlocaşul Gjergj Muzaka e de părere că, în turul de la Ploieşti, echipa sa a evoluat bine, însă în revanşa de astăzi Flamurtari trebuie să joace perfect: "Meciul de joi seara trebuie să fie perfect, să ne dăruim sută la sută şi să speculăm absolut orice oportunitate. Trebuie să fim impecabili în toate compartimentele pentru a-i înfrînge pe români. Şi în România am jucat bine, păcat doar că nu am reuşit să înscriem. Poate că şi oboseala a fost de vină".

Fotbalistul de 29 de ani ştie şi cum pot obţine albanezii calificarea: "Trebuie să fim atenţi în apărare şi să lovim pe contraatac. Fotbalul poate oferi multe surprize. Dacă marcăm repede, vom pune presiune pe adversar. Le cer suporterilor să fie alături de noi, sper să ne bucurăm la final împreună".

Recordul lui Răzvan
Petrolul are un avantaj enorm în meciul de azi: experienţa impresionantă a lui Răzvan Lucescu ca antrenor în cupele europene. Tehnicianul de 45 de ani a strîns 3 calificări în grupele Cupei UEFA, actuala Europa League, toate cu Rapid, iar în sezonul 2005-2006 a ajuns pînă în sferturile de finală.

Lucescu jr. are un palmares foarte bun în cele 36 de meciuri ale sale în competiţiile europene: 19 victorii, 9 remize şi 8 înfrîngeri. Răzvan este de departe pe primul loc la acest capitol într-un top al antrenorilor din Liga 1, fiind urmat de Lăcătuş (13 meciuri), Isăilă (8) şi Ţălnar (5).

350.000 de euro este cota lui Muzaka, cel mai apreciat fotbalist de la Flamurtari

"Nu trebuie să ne temem de nimeni. Avem calităţile noastre, ei pe ale lor. Trebuie doar să ne facem jocul şi totul va fi bine" (Gjergj Muzaka, mijlocaş Flamurtari)

"Am face o greşeală imensă să ne considerăm deja calificaţi. Pentru a nu avea emoţii trebuie să înscriem şi în retur" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

COTE LA PARIURI:
- 2,60 este cota pentru ca Petrolul să fie singura echipă care înscrie
- 6,50 este cota pentru un 0-1, cel mai probabil scor diseară
- 13,00 este cota pentru ca Petrolul să rateze un penalty
- 15,00 este cota pentru ca Flamurtari să se califice în turul III preliminar

627541-flamutari-petrolul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
true_holland
true_holland  •  24 Iulie 2014, 15:45

Daca aplica Lucescu Jr. tactica asemanatoare cu U Cluj, are "toate" sansele sa se califice! Oricum succes Petrolul si multa bafta ! Este importanta, pentru fotbalul romanesc, o victorie, dar si pentru suporterii cei mai "adevarati" in momentul acesta pe care i-am vazut in Romania, si care indiferent de situatie isi sustin echipa si se duc in numar mare la stadion!

xnread
xnread  •  24 Iulie 2014, 14:12

La scorul obtinut in tur si luand in considerare,calitatea oferita de fotbalul shqiptar nu cred ca reprezentantii Vlorei detin tehnologia rafinarii lubrefiantului ploiestean.

mplttev
mplttev  •  24 Iulie 2014, 13:10
Postat de catalin_nita pe 24 Iulie 2014, 11:39

mi-e imi efrica doar de tactica lui Lucescu..

Tactica lui Lucescu este urmatoarea : - pase scurte si pe sus, - ai , n-ai mingea tragi la poarta, - pe ei muicaaaa - pe ei ma, pe mama lor. Cea mai buna si merge la sigur orice adversar ai avea in fata. Daca-l baga pe Mutu nu sunt asa sigur ca ne calificam ! E lent si lipsit de forma.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează