INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA - FC BOTOȘANI, AZI, 22:00, DIGI1, GSP.RO

Azi e Legia - FC Botoșani » Misiune dificilă, Grozavu nu poate conta pe 9 jucători

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2015 00:00

Misiunea moldovenilor va fi și mai complicată în Polonia, după ce lista indisponibililor lui Leo Grozavu a ajuns la aproape o echipă.

Diferența de valoare dintre Legia și FC Botoșani a fost punctată și de oamenii din tabăra românilor, însă ghinioanele s-au înmulțit în ultimele zile pentru trupa lui Grozavu. Tehnicianul de 47 de ani nu se va putea baza pe mai mulți jucători la turul din Polonia din această seară, iar marile probleme vor fi în apărare.

Absența de lungă durată a lui Michael Ngadeu a fost dublată de suspendarea lui Florin Plămadă, eliminat în returul contra georgienilor de la Țkhinvali. De asemenea, în flancul stîng va fi folosit tot Browne, rezerva accidentatului Florin Acsinte.

Danci, Bordeianu și Fulop sînt absenți mai vechi ai echipei, aceștia stînd pe bară din cauza unor accidentări, însă alți doi jucători au șanse mici să joace astăzi. Martinus are piciorul umflat și mai degrabă nu va evolua, în timp ce Raul Costin este ușor accidentat și este incert.

Dintre jucătorii transferați în această vară, Mergim Neziri nu a fost inclus pe lista UEFA, în timp ce scoțianul Scott Robertson a prins lista și ar putea fi folosit de Leo Grozavu, chiar dacă nu este la sută la sută din capacitatea fizică.

În deplasare la 64 de ani!

Primăria Botoșani a pus la dispoziție un autocar pentru fanii doritori să îi susțină pe Croitoru și compania la deplasarea din Polonia. 50 de suporteri și-au manifestat dorința de a călători, iar printre aceștia s-a numărat și Felicia Alboiu, o femeie în vîrstă de 64 de ani.

"Sînt singura femeie? Nu am știut. De cinci ani sînt suportera echipei. Vom cîștiga acolo!", a declarat aceasta. Drumul pentru fani a fost asigurat de Primărie, în timp ce biletele la meci au fost puse la dispoziție de club.

"Este diferență mare între valoarea Legiei și a noastră. Cred că jucătorii mei pot scrie istorie în această dublă cu Legia. E clar că Legia are prima șansă. În fotbal există surprize și noi vrem să producem una în Polonia"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

22.600.000 €este valoarea lotului celor de la Legia, conform transfermarkt.de. Cota moldovenilor este de 12,6 milioane

legia botosani caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
merace
merace  •  16 Iulie 2015, 22:52

vad ca e 0-0 la pauza. Unde e marea diferenta de valoare?!

inexistentus
inexistentus  •  16 Iulie 2015, 15:34

╦░╦╔═╗╦░░╔╗░╔═╗╔╦╗╔═╗╔═╗╔═╗╔╗╔╦ ╠═╣╠═╣║░░╠╩╗║░║░║░║░║╚═╗╠═╣║║║║ ╩░╩╩░╩╩░░╚═╝╚═╝░╩░╚═╝╚═╝╩░╩╝╚╝╩ *************************************************************

inexistentus
inexistentus  •  16 Iulie 2015, 14:21

Botosani inscrie in seara asta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează