INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM, JOI, 21:00, GSP.RO ŞI DIGI 1

Bagă rezervele? Astra are o șansă mare să o elimine pe West Ham din cupele europene

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

Pentru Bilici, meciul cu Arsenal din Premier League e mai important decît returul de la Giurgiu

Marius Șumudică și ai lui primesc vești bune. Presa din Albion susține că antrenorul londonezilor, Slaven Bilici, pare să fie decis să sacrifice revanșa cu Astra, de joi seara, pentru a da randament maxim în confruntarea de pe Emirates contra lui Arsenal, de duminică.

West Ham a disputat duminică un alt amical, 1-2 cu Werder Bremen, iar croatul a trimis cel mai bun "11" în teren, renunțînd la ideea de a menaja pe cineva pentru partida de la Giurgiu.

Vice-căpitanul "ciocănarilor", Mark Noble, 28 de ani, nu este nici el încîntat de returul cu Astra: "Nu e ideal să mergem în România cu numai trei zile înaintea debutului din Premier. Nu știu ce va decide antrenorul în legătură cu formula de start, avînd în vedere că jucăm cu Arsenal duminică, cert e că meciul din Europa League s-ar putea să ne complice viața".

Valencia stă 12 săptămîni!

Unul dintre cei mai importanți jucători ai londonezilor, Enner Valencia, s-a accidentat în meciul tur contra Astrei, iar atacantul de 25 de ani risca să ia pauză pînă la Crăciun! Rezultatele testelor medicale au fost relativ bune pentru ecuadorian, acesta aflînd că nu va trebui să se opereze, însă va avea nevoie de circa 3 luni de refacere. West Ham s-a orientat imediat pe piața transferurilor și e gata să ofere 15 milioane de lire pentru Charlie Austin, vîrful de 26 de ani al celor de la QPR, care a marcat de 18 ori în sezonul trecut de Premier League.

108.600.000 €va încasa West Ham United pentru clasarea pe locul 12 în Premier League. A prins Europa League grație clasamentului fair-play

2.200.000 €va încasa Astra pentru clasarea pe locul 4 în sezonul trecut de L1, din drepturi TV

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  04 August 2015, 10:50

Sper totusi ca ziaristii de la GSP si marii antrenori din studiouri sa-l faca albie de porci pe Bilici, dandu-i exemplu meciul Steaua-Rapid din 1986.

travka
travka  •  04 August 2015, 09:56

pai de ce credeti ca vor sa bage rezervele? pai ei iau 10 mil de euro din Europa League, dar daca raman inca un sezon in Premier League pe locul 12 mai iau inca 100 de milioane euro, pentru ei orice punct in Premier League e aur curat, EL e asa la misto doar

ralffy_mr
ralffy_mr  •  04 August 2015, 09:49
Postat de carol_k pe 04 August 2015, 09:38

Nici nu s-a omorat prea mult WHU cu aceste calificari.Cum sa te califici la mustata,doar in prelungiri,cu o echipa din Malta ? Dupa care sa vina Sumudica sa spuna ca WHU nu-i Partizan ! Normal ca nu este i-ar bate sarbii de le-ar scoate fotbalul din cap.

si marmota.. invelea ciocolata in staniol!! :P

Vezi toate comentariile (4)
Comentează