INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

Balint: "Olimpia poate face surpriza astăzi dacă Dinamo nu va trata cum trebuie meciul"

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Gabi Balint, selecţionerul Moldovei, spune că a discutat cu Ioan Andone despre Olimpia Bălţi. Balint e de părere că dacă dinamoviştii nu vor trata meciul cu seriozitate, moldovenii pot produce surpriza. Totuşi, tehnicianul nu crede că se pune problema ca Dinamo să nu se califice mai departe.

" Dinamo nu trebuie să se teamă de Olimpia, nu te poţi teme de un adversar, mai ales cînd e cotat valoric sub tine. Trebuie totuşi să fii concentrat, Olimpia poate face surpriza astăzi dacă Dinamo nu va trata cum trebuie meciul, dar nu cred că se pune problemaca roş-albii să nu treacă mai departe.

Am vorbit cu Andone, dar nu foarte amănunţit, i-am zis că i-am văzut de cîteva ori, e o echipă bine organizată. Ando ştie ce trebuie să facă. E foarte important să ştii să-ţi motivezi jucătorii. Voi merge şi eu la meci. Cheltuială, apărător lateral, a fost selecţionat la turneul din Austria, mai sînt cîţiva jucători buni", a spus Balint la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ucv1948
ucv1948  •  15 Iulie 2010, 19:12

BASARABIA + BUGEACUL + BUCOVINA DE N , PAMANT ROMANESC !!!!

sundancekid
sundancekid  •  15 Iulie 2010, 18:37

Pai stiu totul..stiu ce au declarat...stergem pe jos cu rusii aia ! Iar oaia aia a voastra care conduce nationala sa vina cu carnetelu sa ia notite !

mirceahny
mirceahny  •  15 Iulie 2010, 18:14

AJUTOR!!!!!! am nevoie de cineva sa-mi zica si mie cum se pt vedea programe romanesti tv live pe calculator,eu folosesc Mac ,va multumesc si apreciez mult,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează