INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INCIDENTE

Bătaie între fani la Bilbao - Anderlecht. Pe gazon

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Suporterii lui Athletic Bilbao au avut ceva de împărţit cu cei ai lui Anderlecht Bruxelles la meciul din turul "16"-imilor Europa League, terminat 1-1.

Cele două tabere de fani s-au bătut şi înainte, şi în timpul jocului, dar mai ales la final. Cînd jucătorii se aflau deja la vestiare, iar stadionul aproape se golise, ultraşi ai ambelor formaţii au pătruns pe gazon înarmaţi cu ce au găsit la îndemînă, inclusiv bare metalice. Mai numeroşi, cei ai gazdelor i-au hăituit pe belgieni şi i-au forţat să se refugieze într-o zonă retrasă.

 

Nu s-a recurs însă la violenţe extreme, ci au abundat injuriile şi ameninţările. Poliţia a intervenit rapid şi a pus lucrurile la punct, operînd şi cîteva arestări.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  19 Februarie 2010, 13:53

de fapt cred ca este cel mai idiot personaj din fotbalul romanesc.greu,la limita..dar asa cred

 •  19 Februarie 2010, 11:50

"numai la noi se poate intampla asa ceva,uitati-va in tarile civilizate,nu mai sunt huligani demult"

 •  19 Februarie 2010, 10:48

Nu s-a recurs însă la violenţe extreme, ci au abundat injuriile şi ameninţările. Poliţia a intervenit rapid şi a pus lucrurile la punct, operînd şi cîteva arestări. In poza se vede clar cum isi ia un suporter un picior in cap , da nu s-a recursh la violentza ......bv gazetarilor !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează