INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ZURICH 1-1

Becali a dezvăluit cum și-a păstrat Golubovici locul în echipă » Biserica l-a salvat! :)

Golubovici s-a bucurat ca un copil după primul său gol în tricoul Stelei
Golubovici s-a bucurat ca un copil după primul său gol în tricoul Stelei

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Gigi Becali a dezvăluit aseară, înaintea meciului, de ce sârbul a rămas în echipă, iar atacantul a marcat în minutul 63, după 923 de minute de secetă la Steaua.

" Mitrea şi Golubovici nu mai au ce căuta la Steaua! Să nu-i mai văd pe teren. M-am convins. Golubovici se zbate, dar nu e atacantul pe care-l voiam eu", a spus Becali imediat după eşecul cu Gaz Metan Mediaş, 1-0.

Dar Laurenţiu Reghecampf nu a ţinut cont de declaraţiile patronului său, iar ieri, cu Zurich, Bojan a început meciul din primul minut! "Am mare încredere în Golubovici", spunea tehnicianul de 41 de ani cu doar câteva minute înainte de startul partidei. Cum de s-a ajuns ca Reghe să-l sfideze pe patron?

Explicaţiile surprinzătoare au venit chiar din partea lui Gigi Becali, cel care a dezvăluit motivul pentru care Golubovici a jucat cu Zurich.

"Am auzit că e un om al bisericii! Mi-a spus cineva că atunci când era la Iaşi se ducea la biserică mereu şi se dădea cu mir pentru a nu se accidenta. Ştiţi foarte bine că eu am o slăbiciune pentru oamenii care merg la biserică! O să rămână la echipă până la vară, atunci când îi expiră contractul, dar din iarnă nu cred că mai are loc în primul 11 al Stelei. O să rămână la echipă, o să-l plătesc, fără probleme. Dar n-are cum să joace în faţa lui Alibec", a spus Becali.

Iar decizia lui Reghe, luată cu acordul lui Becali s-a dovedit a fi una câştigătoare, iar sârbul a marcat primul gol în tricoul Stelei după venirea de la Iaşi, în minutul 63 al partidei cu Zurich, după 923 de minute fără gol marcat în tricoul vicecampioanei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează