INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA 2-2

Becali a fost ironizat pe site-ul forului continental » UEFA: ”Fără blana de oaie!” :)

Becali s-a afişat în ultima iarnă cu blana unui cioban.
Becali s-a afişat în ultima iarnă cu blana unui cioban.

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 23:25

Livetext-ul de pe site-ul federaţiei europene a debutat cu o ironie involuntară la adresa patronului Stelei, încercînd să transmită că vremea era bună.

Nemţii l-au criticat pe Becali înaintea meciului că "e şi patron, şi manager, şi antrenor", iar persoana care s-a ocupat de live-ul de pe site-ul oficial al UEFA a completat cu o ironie neprogramată. "E o seară plăcută la Stuttgart. N-avem nevoie de blana de oaie încă. E ultima oară cînd spun asta în acest sezon din Germania".

Angajatul forului continental a vrut să arate că vremea e bună la Stuttgart şi că probabil se va strica în etapele următoare din Bundesliga şi din Europa League programate pînă la sfîrşitul anului. Dar "blana de oaie" s-a potrivit perfect cu pasiunea pentru oierit a lui Gigi Becali.

Temperatura de care s-a bucurat omul trimis de UEFA a fost însă de doar 12-13 grade, deci destul de rece. Chiar şi fanii nemţi s-au speriat de frig. Cei mai mulţi dintre suporterii prezenţi în tribune au fost îmbrăcaţi cu geci groase, cam cum se poartă la Bucureşti în ianuarie şi în februarie, şi cu căciuli. Şi din pricina vremii, doar o treime din totalul scaunelor de pe stadion au fost ocupate. Au fost numai 15.000 de spectatori pe "Mercedes Benz Arena". Fanii lui Stuttgart erau şi supăraţi pe echipă din cauza startului prost de sezon.

"Am auzit că presa din Germania a scris despre mine zilele trecute. Normal că mă cunosc, păi, au ei patroni ca mine? Eu fac spectacol, mă îmbrac frumos, bineînţeles că mă ştiu şi nemţii!" (Gigi Becali, patron Steaua)

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
just.samba
just.samba  •  21 Septembrie 2012, 11:21

:))))))))))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Septembrie 2012, 10:58

Cind a venit Rummenigge de la 'Bucuresti, a laudat berbecutul dar a si pomenit de mobilele lui Jiji, care sint ca la Hollywood, dintr-o magazie de decoruri. El face spectacol si se imbraca frumos! Vai de capul tau ciobane. Norocul tau ca nu sti destul ca sa sti ce nu sti!

ady_tec
ady_tec  •  21 Septembrie 2012, 09:36

au fost cam 17.300 de spectatori, nu 15.000.... cum apare jiji la tv cum il pupati in c*u*r toata ziua, toata presa din romania, il cauta pe jiji, nici printul de Monaco, nu e atat de mediatizat ca jiji, pacat ca promovati astfel de valori si astfel de comportamente..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează