INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER 1-0

Becali: "A fost o neînţelegere. Suporterii nu l-au huiduit pe Bănel"

gigi becali
gigi becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit, în direct la GSP TV, despre meciul pe care Steaua l-a jucat cu Grasshopper în play-off-ul Europa League şi despre conflictul dintre suporteri şi Bănel Nicoliţă.

 

"Nu mă aşteptam ca Grasshopper să fie o echipă atît de bună. Nu tot ce aţi spus voi poate fi considerat ocazie importantă, nu au fost atît de multe. Mi-a plăcut tot la Steaua, am jucat frumos şi am cîştigat. Pe viitor, naţionala va începe cu cel puţin cinci jucători stelişti", a declarat Gigi Becali.

"Şefii de galerie mi-au cerut numărul de telefon al lui Bănel. A fost o neînţelegere, nu pe el l-au huiduit. Sînt sigur că deja au vorbit cu el, pe Bănel nu poţi să-l jigneşti niciodată. A făcut atît de multe pentru Steaua, încît nu se pune problema de aşa ceva", a comentat Gigi Becali.

"E posibil ca astăzi sau mîine să vorbesc cu patronul de la Urziceni. Eu ştiu că luni se vor face anumite oferte, se vor întîlni oficialii de la Unirea cu cei de la Astra. Nu pot să iau jucători de la Unirea, nu vă spun de ce. Bucşaru vrea bani pe jucători, eu mi-aş dori să intre în datorie. O sa vorbesc cînd trebuie, iar faptele să-mi fie probe. După meciul retur o să mai discutăm pe tema asta", a declarat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kanye
kanye  •  20 August 2010, 18:28

Probabil ca fanii stelei au huiduit gestul oribil al lui Bicfalvi:)).Fi ciobane serios!

sorin_steaua
sorin_steaua  •  20 August 2010, 18:15

Ma ce dragu, ciobanul asta ne crede chiar asa idiori? adica s-a vazut clar ca tot stadionul la fluierat si acum incearca sa ne vanda gogosi? daca nu la fluierat pe el de ce nu l-a chemat sa salute galeria?

cyrano
cyrano  •  20 August 2010, 18:03

Fanii se asteptau sa fie scos un jucator de profil defensiv (Dorel Stoica / Bicfalvi) si au fluierat schimbarea in sine, nu pe Banel. Comentatorii au inventat toata chestia cu Banel de la ei iar reporterii i-au dat apa la moara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează