INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALKMAAR - DUNDALK 1-1

Belgianul lui AZ a fost 5 minute ”mort”! Wuytens s-a ciocnit violent cu adversar și a rămas la pământ

Wuytens, căzut la pământ, nu dă niciun semn de viață
Wuytens, căzut la pământ, nu dă niciun semn de viață

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 00:00

Atacantul Stijn Wuytens s-a ciocnit violent cu portarul advers, iar medicii au făcut eforturi disperate să-l readucă la viață. A scăpat!

Minutul 60 pe AFAS Stadium. Atacantul lui Alkmaar, Stijn Wuytens, sare și lovește mingea cu capul înaintea portarului advers, Gary Rogers, dar cei doi se ciocnesc. Violent! Balonul intră în poartă, e 1-0 pentru olandezi, însă fanii și coechipierii sunt îngroziți. Wuytens e căzut în careu, inert, cu ochii deschiși.

Fizioterapeuții și medicul lui Alkmaar aleargă într-un suflet la el și de aici începe o adevărată luptă. Cu moartea! Belgianul nu răspunde în niciun fel manevrelor de resuscitare, iar pe fețele jucătorilor, colegi sau adversari, se poate citi șocul. Unora le curg lacrimile, alții sunt în genunchi și se roagă.

Cinci minute cât o eternitate trec până ce Wuytens dă primele semne de viață, înainte de a fi transportat la spital. Diagnostic: o comoție cerebrală puternică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  17 Septembrie 2016, 14:14

au avut defibrilator ? cum l-au resuscitat ? poate invata si ai nostri bagatori de seama,cu stetoscopul de gat,ca diploma nu tine,intotdeauna loc de aptitudini,talent si omenie...bietul Ekeng...

chromophobia
chromophobia  •  17 Septembrie 2016, 11:01

Daca era in Romania,deja era inmormantat acum.Chiar daca isi revenea dupa 5 min.,murea la spital pt ca lua o bacterie.Rog pe cei de la CNN sa nu se mai oboseasca sa faca filme si sa faca regii de domeniul fantasticului.Sa vina in Romania pt ca ca cele intamplate in viata de zi cu zi sfideaza orice fel de realitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează