INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  REACŢIE

Boc îl ironizează pe MM: "A fost cum a zis MM, s-a repetat istoria, dar în sens invers"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Fostul mare fotbalist Alexandru Boc i-a dat replica managerului general al Unirii Urziceni după înfrîngerea de aseară a campioanei României în faţa lui Liverpool, scor 1-3. Reacţia lui Sandu Boc a venit ca urmare a declaraţiilor lui MM, care spusese despre performanţa lui Petrolul, din 1966, care învinsese marea echipă  lui Liverpool, la Ploieşti, cu 3-1, că "s-a întîmplat cînd se juca fotbal pe nasturi".

"Ar fi bine ca MM să nu mai fie cu nasul pe sus şi să înveţe să respecte. A zis că vrea să facă istorie cu Liverpool la retur. S-a repetat istoria, dar în sens inver. Au pierdut cu 3-1, noi am cîştigat cu 3-1 în 1966, dar el ne-a luat la mişto. Vreau să-i transmit că atunci cînd se juca pe nasturi, cum a zis el, noi am realizat o mare performanţă, să batem şi să marcăm 3 goluri campioanei Angliei, care la acea vreme era campioana mondială en-titre. Acum, cînd se joacă pe bani, ei au luat bătaie şi au încasat 3 goluri. Le-au marcat un gol joi eară, i-au supărat pe cei de la Liverpool şi aţi văzut ce s-a întîmplat", a declarat Alexandru Boc.

În vara lui 1966, Petrolul a întîlnit-o pe Liverpool în primul tur al Cupei Campionilor Europeni. În primul meci, disputat în Anglia, englezii s-au impus cu 2-0. La retur, Petrolul a făcut un meci fabulos şi a cîştigat cu 3-1, unul dintre goluri fiind marcat de Boc. Regulamentul de atunci prevedea un al treilea meci dacă golaverajul era egal după cele două manşe, Liverpool imopunîndu-se în cea de-a treia dispută cu 2-0.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  05 Martie 2010, 12:07

la m,u>i)E mm J>EgO

reddogforever
reddogforever  •  26 Februarie 2010, 19:45
Postat de pe 26 Februarie 2010, 17:56

are dreptate MM! atunci liverpool nu avea buget de 200 de milioane, jucau cu fotbalisti autohtoni care erau de nivelul nostru!

daca erau "de nivelul nostru" atunci cum se face ca erau campioni mondiali?

 •  26 Februarie 2010, 17:56

are dreptate MM! atunci liverpool nu avea buget de 200 de milioane, jucau cu fotbalisti autohtoni care erau de nivelul nostru!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează