INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKINGUR - PETROLUL PLOIEŞTI, JOI, ORA 21:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Bornescu non grata » Petrolul vrea să scape de portarul oltean: îl forţează să-şi micşoreze contractul cu 25%

Bornescu evoluează pentru Petrolul din august 2011, cu un intermezzo de 6 luni la
Bornescu evoluează pentru Petrolul din august 2011, cu un intermezzo de 6 luni la "U" Cluj în primăvara lui 2012

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 19:38

Şefii ”găzarilor” l-au trecut pe lista neagră pe goal-keeper-ul suspendat pentru 8 etape şi-i rezervă aceeaşi soartă ca şi ”Prinţului”. Jucătorul se ţine tare, clubul îl face să înţeleagă că nu mai are viitor la Ploieşti.

Pe măsură ce-şi completează lotul, vezi ultimele achiziţii Njogo şi Camara, Petrolul lucrează şi la capitolul despărţiri. Iar după ce a rupt relaţiile cu Adrian Cristea, următorul pe listă e Mircea Bornescu.

Suspendat 8 etape drept pedeapsă pentru muşcătura aplicată lui Bawab, la meciul cu Gaz Metan, din ultima rundă a sezonului trecut, portarul de 33 de ani a fost anunţat de conducere că trebuie să accepte o diminuare cu 25% a contractului spre a mai continua la Ploieşti.

Contract de top
"Nici nu vrea să audă!", au punctat apropiaţi ai jucătorului, care mai are angajament cu galben-albaştrii pînă la finalul actualului sezon. Cu peste 150.000 de euro pe an, a rămas unul dintre oamenii cu veniturile cele mai mari din trupa lui Contra.

Surse dintre "găzari" povestesc faptul că Bornescu a avut deja trei runde de negocieri cu şefii Petrolului: "La ultima discuţie chiar s-a enervat, a început să ridice tonul şi le-a explicat celor din conducere că n-are rost să mai insiste, fiindcă nici nu se pune problema să renunţe la un sfert din bani".

Njogo pe lista UEFA
Adus liber de contract de la ŢSKA Sofia, camerunezul Njogo Priso e ultimul jucător trecut de ploieşteni pe lista UEFA. El va face deplasarea în Feroe pentru returul cu Vikingur din Europa League (3-0 în tur) şi are posibilitatea de a debuta în tricoul galben-albastru la partida programată joi seara.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
morarroion
morarroion  •  24 Iulie 2013, 14:35
Postat de agb87 pe 23 Iulie 2013, 22:32

hai ca n-are cum! stim cu totii ca limbricul ala e tinut pe pile acolo, dar n-o sa-l vezi niciodata titular, ce naiba?! putem sa zicem un adevar si fara sa exageram.

Nu ma refeream la postul de titular!Sa stii ca si rezerva daca e incaseaza o caruta de bani!Asa cum a facut si in finala cupei!

agb87
agb87  •  23 Iulie 2013, 22:32
Postat de morarroion pe 23 Iulie 2013, 10:05

CAPRA VREA SA-L DEA AFARA SI SA-L IMPUNA LA PRIMA ECHIPA PE PORTARUL IULIUS OPREA,FIUL CAMATARULUI FLORIN NEBUNU,DE LA CARE ASA ZISUL PATRON AL PETROLULUI A IMPRUMUTAT CU DOBANDA 500000 DE EURO!!!

hai ca n-are cum! stim cu totii ca limbricul ala e tinut pe pile acolo, dar n-o sa-l vezi niciodata titular, ce naiba?! putem sa zicem un adevar si fara sa exageram.

morarroion
morarroion  •  23 Iulie 2013, 21:21
Postat de borgetti pe 23 Iulie 2013, 13:31

adevarul este ca nu te mai mira nimic...cu capra la conducere tot sa ajungi undeva....avem nevoie de un sponsor serios...nu de toate leprele orasului la conducere.

capra nu are bani pt a duce Petrolul acolo sus,unde speram noi!El si cu Crangu scot bani ,pe diverse canale,din bugetul clubului cum ar fi;servicii de cazare,catering,transferuri dubioase(gen Naziri,Renan...)!!! Walter s-a retras,scarbit de capra! Ne trebuie un patron bogat,nu saraciile astea!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează