INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA - LIVERPOOL, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Boştină: "Unirea o poate elimina pe Liverpool"

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul dinamovist crede în şansele ialomiţenilor de a cîştiga duelul cu trupa lui Rafa Benitez şi oferă drept exemplu evoluţia acestora în deplasarea de la Glasgow (1-4).

"M-aş bucura să se califice Unirea Urziceni în dauna lui Liverpool, cred că se poate, cine se aştepta să bată la Glasgow? Totuşi, a făcut-o! Eu spun că are şanse în această seară", a declarat Gabriel Boştină.

Ronny Levy se gîndeşte să înceapă confruntarea cu Liverpool în următoarea alcătuire: Arlauskis - Maftei, Galamaz, B. Fernandes, Bordeanu - Onofraş, I. Apostol, S. Paraschiv, L. Marinescu, S. Frunză - Bilaşco.

Rezerve: D. Tudor, Mehmedovici, Pădureţu, Rusescu, E. Nicu, Semedo, Ricardo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
alpin
alpin  •  25 Februarie 2010, 18:52

Bostina a trecut si pe la Steaua, nu-i asa?! Atunci, e scuzabil...

 •  25 Februarie 2010, 18:13

vreau sa-mi aduc aminte de acest meci asa cum imi aduc mereu aminte cu placere de steaua - sevilla din 86. vreau sa vad aceeasi dedicare.

 •  25 Februarie 2010, 18:05

Daca Unirea va juca asa cum o faceau pe vremuri marile echipe ale Roamaniei, punand suflet, cu daruire, indarjire si pasiune, atunci eu cred ca avem sanse sa o eliminam pe Liverpool.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează