INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚKHINVALI - FC BOTOȘANI , JOI, 19:00, DIGI1 ȘI GSP.RO

Botoșănenii sînt convinși că vor evolua în turul 2 al Europa League: "Cîștigăm la cel puțin două goluri diferență!"

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 00:00

Raul Costin este sigur că FC Botoșani va reuși să se califice în turul 2 al Europa League.

Egalul de pe teren propriu la primul meci european din istoria Botoșaniului a reprezentat o dezamăgire pentru fanii moldovenilor, însă jucătorii sînt gata să spele rezultatul din tur la returul de la Tbilisi.

"Dacă vom avea determinare și atitudine, eu spun că vom face un meci mult mai bun decît cel de acasă și sînt convins că vom cîștiga la cel puțin două goluri diferență. Adversarii nu m-au impresionat cu nimic. Ați văzut ce gol au dat! Sîntem supărați pentru că am controlat meciul cap-coadă și nu am reușit să cîștigăm. Vrem să învingem și să mergem mai departe", a declarat închizătorul Raul Costin.

Mijlocașul este mulțumit de alegerea făcută în vară și crede că cei de la FC Botoșani vor face o figură frumoasă în această ediție de campionat: "Eu m-am acomodat. Am găsit o echipă foarte bună cu un staff tehnic foarte bine pregătit și ambițios. Jucătorii au demonstrat în cei doi ani că sînt valoroși, plus, cu cei noi, eu spun că vom fi greu de bătut", a declarat fotbalistul.

"Nu cred că adversarii au prima șansă. Cred că ne vom califica. În partida tur am avut neșansă, rezultatul nu mi s-a părut corect. Nu știu dacă ar fi rușinos să ne elimine Țkhinvali, dar nu ar fi frumos pentru noi"
Andrei Cordoș, fundaș FC Botoșani

5 victoriiau cei de la Țkhinvali în ultimele 5 meciuri de acasă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
makero
makero  •  08 Iulie 2015, 13:18

Si la 1x e cota foarte buna,botosenenii avand 2 la victorie,in tur s-au cam *** pe ei.*** si uite asa se strica iara coeficientul de tara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inexistentus
inexistentus  •  08 Iulie 2015, 12:27

Are dreptate. In tur au ratat cu carul...

1455370071422773
Mihaela Racu  •  08 Iulie 2015, 10:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează