INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOŞANI

Botoşănenii sînt pregătiţi de debutul în Europa League: "Fotbalul românesc este peste cel georgian"

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2015 19:14

Leo Grozavu, antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit despre meciul cu georgienii de la Tskhinvali din primul tur preliminar al Europa League, care va avea loc pe 2 iulie în Moldova.

"E un moment important și pentru mine și pentru club. Vrem sa profitam de aceste ocazii, sa incercam sa facem ca aceasta premiera sa fie cat mai frumoasa pentru noi. Avem suficient de multe informatii despre cei de la Spartaki Tskhivali, incît sa putem fi pregatit. Si ei debuteaza in aceasta competie, dar cred ca fotbalul romanesc este peste cel georgian si avem obligatia sa ne comportam de asemenea maniera.

Nu va fi o intalnire usoara. Am urmarit adversarul si nu intamplator au ajuns aici. Este o echipa disciplinata, o echipa specifica poporului georgian, talentata si luptatoare. Sunt convins ca baietii nostri stiu ca este o sansa de a scoate capul in Europa si sunt convins ca vor sti sa profite", a spus Leo Grozav.

- Vreti sa transati calificare inca din primul meci? 
"Nu vreau sa ma gandesc la asta si nici nu cred ca putem castiga de o asemenea maniera, incat sa putem spune ca returul va fi o simpla formalitate. Este o echipa periculoasa, care in decursul campionatului au facut rezultate bune si cu echipa campioana si cea mai titrata de la ei din tara, Dinamo Tbilisi. Nu cred ca se va transa calificarea dupa o singura mansa."

 NU VREA PRELUNGIRI

"Participarea in Europa League este pentru noi un bonus si ne dorim sa accedem mai departe. Vream sa transam calificarea in doar 180 de minute, pentru ca dupa meciuri retur mai avem putine zile pana la debutul in noul sezonul si nu ne dorim prelungiri."

...despre faptul ca s-au dat deja aproape toate biletele: "Faptul ca s-au dat aproape toate biletele nu poate decat sa ne bucure. Eu personal sunt surprins, dar la modul placut de acest lucru. Ca de fiecare data ne dorit sa jucam cu tribunele pline si sper ca la cat mai multe meciuri sa se intample asta. Vreau sa avem publicul cat se poate de aproape si fac pe aceasta cale un apel, pentru a reusi sa ducem aceasta poveste cat mai mult, avem nevoie de ajutor. Multi dintre jucatorii nostri sunt debutanti in Europa League si s-ar putea sa apara la un moment dat si greseli, insa vreau ca publicul sa fie alaturi de baieti, pentru ca avem nevoie de un public cald, care sa stie sa duca echipa spre victorie. Atunci cand au fost alaturi de noi, echipa a reusit sa-i satisfaca prin prestatie si sper sa se intample si de aceasta data. "

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1464183230543720
Constantin Redinciuc  •  30 Iunie 2015, 20:10

1464183230543720
Constantin Redinciuc  •  30 Iunie 2015, 20:10

1464183230543720
Constantin Redinciuc  •  30 Iunie 2015, 20:05

vom bate cu 4-0

Vezi toate comentariile (3)
Comentează