INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA 1-2

Bourceanu a uitat de calcule: ”Credeam că ne-am calificat deja!”

Bourceanu a fost din nou liderul de la mijlocul terenului.
Bourceanu a fost din nou liderul de la mijlocul terenului.

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 23:36

Bourceanu a părăsit terenul crezînd că e deja în primăvara europeană. ”Asta e situaţia, muncim pînă la sfîrşit”, a reacţionat căpitanul cînd a aflat că Stuttgart a bătut la Copenhaga.

- Alex, e supărător că după trei victorii şi o remiză încă nu sînteţi calificaţi în faza următoare?
- Nu e supărător, deşi speram să fim calificaţi. Eu chiar am crezut, cînd s-a încheiat partida cu Molde, că sîntem calificaţi. Speram, de fapt, să fie aşa. Însă nu este nici o problemă, vom munci pînă la sfîrşit. Doar că ne aşteptam să încheiem calculele mai devreme.

- De la Steaua, Solskjaer pe tine te-a lăudat cel mai mult. Ce părere ai despre asta?
- E plăcut să fii apreciat de un fost mare fotbalist, cum a fost Solskjaer. Mă bucur, dar atît, cuvintele lui n-au cum să mă influenţeze mai mult.

- Cum a fost să joci într-o tactică nouă?
- Am evoluat tot cu doi mijlocaşi centrali, deci pentru mine situaţia nu prea s-a schimbat, poate pentru colegii mei să fi fost diferit. Dar mi s-a părut că toată echipa s-a mişcat bine. Am jucat bine şi am învins, asta contează, e ceea ce aşteaptă lumea. Mai ales prima repriză a fost foarte bună pentru noi. Pretenţiile sînt mari faţă de Steaua, ceea ce e un pic neliniştitor.

"Mi se pare că toată lumea ne provoacă, toţi vor să ne facă rău. Am învăţat deja noul imn, dar nu-l fredonez, că nu vreau să par măscărici!" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

"Reghecampf mi-a zis "îl bag pe Rocha, că aşa poate luăm două-trei sute de mii de euro pe el, îl odihnesc şi pe Rusescu". Nu m-am băgat, că n-am vrut să-i stric lui planul, dar pe Rocha tot îl dau afară!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
jonquil
jonquil  •  09 Noiembrie 2012, 11:06

Nota 10 Alex!!!....meriti pe deplin aprecierea noastra.

plischi
plischi  •  09 Noiembrie 2012, 07:33

"asta e situatia, muncim pana la sfarsit". bourceanu intr-adevar intruneste cele doua caracteristici pe care reghe le-a mentionat intr-un interviu (munca si seriozitate). baiatul asta chiar munceste pe teren, merita toata admiratia pentru asta. in nicio echipa de pe mapamond nu se ajunge sus numai din glezne, fiind necesare si cateva spinari sanatoase pentru a urca dealul.

alexandru_p
alexandru_p  •  09 Noiembrie 2012, 04:16
Postat de vladutz13 pe 09 Noiembrie 2012, 02:39

Da, si merita cu prisosinta postul de titular la Nationala :). Sper sa nu ni-l fure vreo echipa din Vest :)

nu stiu daca au echipele din vest ochi pentru bourceanu, desi este un jucator excelent. nu eram fanul lui nr 1 cand a venit la steaua, nu imi placea ce juca, dar mi'am schimbat complet parerea. este esential la mijlocul terenului. munceste mult, da tot timpul optiuni de pasa, recupereaza, face pressing, este foarte prezent in joc, paseaza foarte precis chiar si pe distante mai mari - ce sa mai, pt nivelul stelei este perfect la mijlocul terenului si cred ca ar fi foarte bun si la alte echipe mai mari (nu de top 10 in europa dar cu siguranta de locurile 11-25).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează