INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2 ÎN TURUL 16-IMILOR EUROPA LEAGUE

Budescu despre meciul cu Genk: "Se simte frustrarea, trebuia să câștigăm"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 22:07

Constantin Budescu a marcat un gol superb în egalul dintre Astra și Genk, scor 2-2, din manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League și spune că echipa sa merita să câștige. Returul va avea loc joia viitoare.

"Am înțeles că a fost penalty clar, iar golul lor a fost din ofsaid. Ei au alt ritm de joc, dar sperăm să ne revenim și noi. Mai avem nevoie de două-trei meciuri pentru a ne reveni, dar avem nevoie și de terenuri unde să facem antrenamente.

Sperăm ca în retur să câștigăm și să mergem mai departe. Sper să-i întorc assistul în retur lui Teixeira și să ne calificăm. Noi am avut mai multe ocazii decât ei, cred că meritam să câștigăm acest meci. Se simte un pic de frustrare pentru că am ratat ocaziile mai clare. Sunt nemulțumit de rezultat", a declarat Budescu la TV Sport ro.

"Acest rezultat ne avantajează pentru meciul din Belgia. Terenul a fost puțin înghețat, dar sperăm să facem o manșă retur mai bună și să ne calificăm" Daniel Niculae la TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează