INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA, AZI, 22:05, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Budescu strânge rândurile și e gata de un meci mare! Ce spune despre o posibilă plecare a lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 10:30

Constantin Budescu e convins că echipa sa poate obține un rezultat mare pe terenul celor de la Viktoria Plzen. Mijlocașul a comentat și posibila plecare a lui Marius Șumudică de la echipă. 

"Ne dorim să obținem toate punctele aici. O să fie un meci destul de greu pe care trebuie să-l tratăm serios și să încercăm să-l câștigăm.

Am primit foarte multe goluri și, din păcate, noi nu am reușit să marcăm atât cât ne doream. Suntem într-o situație delicată și sperăm să ne revenim cât mai repede.

Petrolul Ploiești a obținut o victorie mare aici, sperăm să-i urmăm și să ne impunem, chiar nu contează scorul. O să fie dificil, i-am urmărit și sunt o echipă destul de bună. O să fie un joc deschis oricărui rezultat", a declarat Budescu la DolceSport.

...despre Șumudică: "Atmosfera e bună, nu au fost probleme de genul acesta, dar din păcate n-avem rezultate și asta e cel mai rău lucru. Am văzut că se tot discută la TV despre plecarea lui Șumudică.

Noi am avut multe discuții cu el și ne-a spus că nu se pune problema deocamdată să plece de la echipă! Vrea să rămână alături de noi și să ne revenim. De ce nu să terminăm și în primele șase și să prindem play-off-ul", a mai spus Budescu.

  • Viktoria Plzen - Astra este astăzi, de la 22:05, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Octombrie 2016, 20:54

Oare de ce se intampla asta?Astra a facut mai multe puncte anul asta in Europa,a jucat cu o echipa mai puternica,ca Steaua,si totusi nu e televizata,rusine.

unfake
unfake  •  20 Octombrie 2016, 12:39

Cum poate un singur om sa "stranga randurile" e un mare mister.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Octombrie 2016, 12:10

Să nu transmiți meciul din EL al echipei campioane a Romaniei pe un canal de audiență națională, mi se pare o mare măgărie !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează