INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NU RATA GAZETA DE AZI

Bulgarii de la TSKA i-au spionat aseară pe stelişti

Steaua are moral bun înaintea meciului cu TSKA
Steaua are moral bun înaintea meciului cu TSKA

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 10:05

Steaua a cîştigat aseară la Ploieşti meciul disputat împotriva clujenilor de la U, prin golurile lui Mihai Costea  şi Raul Rusescu, menţinîndu-se astfel la 2 puncte în spatele liderului Dinamo şi asigurîndu-şi un moral bun pentru meciul de joi împotriva lui TSKA Sofia din Europa Laeague.

Bulgarii nu-i scapă din ochi pe stelişti. Reprezentanţi ai lui ŢSKA Sofia au fost prezenţi aseară la Ploieşti pentru a urmări echipa lui Levy. Aceştia, împreună cu cîţiva ziarişti bulgari au urmărit meciul din tribune şi şi-au luat notiţe pe toată durata partidei.

Patronul Stelei nu acordă nici o şansă bulgarilor, considerînd că Ianis Zicu, cel mai în formă jucător al lor, nu va reuşi să pună nici un fel de probleme echipei sale: "L-aţi văzut pe Niculescu pe teren? Eu nu l-am văzut. Dar pe Boştină? A atins mingea? Nu. La fel se va întîmpla şi cu Zicu, nu va pune piciorul pe minge, o să vedeţi"

Ianis vorbeşte azi în ediţia tipărită a Gazetei despre întîlnirea cu Steaua, într-un interviu amplu: "Ştiu lucruri despre fiecare jucător stelist"

Cum îl va ajuta asta în meciul de joi, cine consideră că este principala armă a Stelei şi multe alte gînduri ale lui Zicu înaintea confruntării cu roş-albaştrii puteţi citi doar în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
viorelgh1
viorelgh1  •  15 August 2011, 14:49

gresit ,golul a fost dat din centrarea lui bostina ,va fi un meci ff greu cu tska,sper ca steaua si celelalte echipe sa se califice in grupe ,,mult succes

suporterfcsb
suporterfcsb  •  15 August 2011, 11:02

Steaua a jucat mai slăbuț în acest meci,își va arăta adevărata valoare în EUROPA LEAUGE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează