INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DOMZALE - ASTRA, MÎINE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cacealma slovenă » Cum l-au lăsat mască jucătorii de la Domzale pe reprezentantul Astrei :)

Isăilă nu s-a putut documenta cum trebuie despre adversara din Europa League
Isăilă nu s-a putut documenta cum trebuie despre adversara din Europa League

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 22:48

Giurgiuvenii şi-au trimis reprezentant la amicalul dintre Domzale şi Steaua Roşie, însă acesta a fost uimit cînd a văzut că mai mulţi jucători ai slovenilor purtau aceleaşi numere pentru a-l induce în eroare pe "spion".

Echipa antrenată de Daniel Isăilă va disputa mîine primul meci european din istoria Astrei, însă giurgiuvenii nu ştiu prea multe despre adversari. Trimis la amicalul pierdut de cei de la Domzale, cu 2-0, împotriva sîrbilor de la Steaua Roşie Belgrad, unul dintre oficialii giurgiuveni a rămas "interzis" cînd a văzut ce se întîmplă.

Slovenii au intrat pe teren purtînd tricouri cu acelaşi număr, ştiind de prezenţa în tribune a oficialului român. Trimisul Astrei nu a putut întocmi nici un raport individual, fiindu-i imposibil să-i recunoască pe jucători, în lipsa numerelor reale de pe spate. Singura impresie a fost cea a stilului de joc, acesta fiind unul atletic, bazat pe mingi lungi.

"Ne gîndeam că Slovenia este o ţară orientată spre Vest şi nu credeam că se poate înîmpla aşa ceva, dar se pare că tot strategii comuniste aplică şi ei" (Dinu Gheoghe, preşedinte Astra)

ALTE ŞTIRI DESPRE ASTRA:

3 fără viză
Kehinde Fatai, Seidu Yahaya şi Sadat Bukari nu au obţinut pînă aseară vizele pentru Slovenia şi, pînă la acel moment, nu puteau face deplasarea pentru meciul din Europa League împotriva celor de la Domzale. "Cei trei nu au luat vizele, momentan, pentru că timpul a fost foarte scurt. Vom cere ajutorul celor de la Domzale şi sperăm ca totul să se rezolve şi să ne putem folosi fotbaliştii", a declarat Dinu Gheorghe.

Negociază cu Goian
Giurgiuvenii au intrat pe fir în vederea unui transfer al internaţionalului de 32 de ani, Dorin Goian. Acesta şi-a încheiat socotelile cu scoţienii de la Glasgow Rangers şi este liber de contract. Preşedintele Dinu Vamă şi-a anunţat în repetate rînduri intenţia de a transfera un fundaş central şi primele negocieri au fost deja demarate pentru aducerea lui "Goe" la Giurgiu.

Tembo n-a venit
Congolezul Fwayo Tembo, 24 de ani, a fost învoit pînă luni de către oficialii echipei, însă africanul nu a ajuns alături de echipă nici pînă azi. "Tembo a fost învoit pînă luni. Oricum el nu intră în calcule pentru meciul cu Domzale fiindcă nu a făcut pregătirea. Va plăti că nu a ajuns la timp", a declarat preşedintele Dinu Gheorghe. Impresarul său, Mihai Joiţa, a comentat şi el cele întîmplate: "Se pare că Tembo suferă de sindromul Rui Duarte, ca toţi africanii şi sud-americanii".

Doar jumătate de tribună
Oficialii Astrei au închiriat doar inelul I de la tribuna I pentru meciul retur cu Domzale, programat pe 11 iulie, pe Arena Naţională, adică aproximativ 6.000 de locuri. E o premieră cînd un club închiriază mai puţin de un inel pe cel mai mare stadion din România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
zold8
zold8  •  03 Iulie 2013, 22:58

Nu cred ca exagereaza. Slovenia e avansata ca tara fiindca au fost sprijiniti puternic pentru rutele importante care trec pe la ei, altfel.... sunt niste gaoaze de oameni.

monere1980
monere1980  •  03 Iulie 2013, 14:46
Postat de oresund pe 03 Iulie 2013, 09:28

Atata deranj pentru un meci de T1 din EL... de parca ar avea vreuna sanse la playoff macar.

Exact asa gandeam si eu. La facut labareli din astea se pricep, dar la a face ceva constructiv, nu. Asta desigur, daca este adevarat ca au facut-o special ptr trimisul roman. Ca, la cate inventeaza presa noastra, nu poti sti niciodata exact ce si cum :)

oresund
oresund  •  03 Iulie 2013, 13:05

Deranj intre cluburi, la asta m-am referit... miza e mica pentru chestii din astea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close