INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA 1-2

CALCULE Mai au nevoie de un punct » Steaua e aproape calificată în primăvara europeană

Steliştii răsuflă uşuraţi după ce au reuşit să se impună şi în meciul din deplasare cu Molde.
Steliştii răsuflă uşuraţi după ce au reuşit să se impună şi în meciul din deplasare cu Molde.

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 23:42

Cu o remiză în meciul de acasă cu Stuttgart, trupa lui Reghecampf merge în "16-imi" indiferent de celelalte rezultate din grupă.

Cu 10 puncte după 4 meciuri, record pentru o echipă românească în grupele unei competiţii europene, steliştii sînt la un punct distanţă de primăvara europeană. Tănase şi compania se pot califica etapa următoare, cînd vor juca acasă cu Stuttgart. E nevoie de o remiză pentru a nu mai depinde de celelalte meciuri. Şi în cazul unei înfrîngeri, Steaua se va califica dacă FC Copenhaga nu cîştigă la Molde!

Practic, roş-albaştrii mai pierd calificarea doar în cazul unui scenariu aproape ireal la cum au arătat meciurile din această grupă. Steaua să piardă şi cu Stuttgart, şi cu Copenhaga, iar aceste două echipe s-o bată pe Molde. Dar chiar şi aşa, Copenhaga trebuie să o învingă pe Steaua la două goluri diferenţă, pentru că la egalitate de puncte vor conta rezultatele directe.

E important locul 1
Cu calificarea aproape asigurată, elevii lui Reghecampf ar mai avea un singur obiectiv în Europa League: prima poziţie în clasament. Aceasta le garantează prezenţa în urna capilor de serie şi le va scoate în cale un adversar teoretic mai slab în şaisprezecimile de finală: o ocupantă a locurilor secunde din grupele Europa League sau una dintre cele mai slabe patru formaţii care vin din Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
radar17
radar17  •  22 Noiembrie 2012, 07:09

Avem sloganul,, Pe aici nu se trece :si pe urma vom cinta sint fericit si ma simt bineeeeeeeeee

radar17
radar17  •  22 Noiembrie 2012, 06:59

jucati sa ne bucuram si noi odata cu voi fiimiu merge la meci eu stau cu al mic acasa ca e si el stelist

alexzece
alexzece  •  09 Noiembrie 2012, 14:50
Postat de supereduardo10 pe 09 Noiembrie 2012, 14:32

da tatica locu unu cu 2 si aia veniti din liga joaca inte ei:)))) ce va mai pricepeti voi la fotbal cum le mai stiti voi de le behaiti pe toate ca patronul vostru ...bine doamne ca mi-ai dat minte sa nu tin cu echipa asta de aplaudaci ca nu au putut comunistii sa-ma indoctrineze si prostii sa-ma manipuleze ca m-as fi injosit singur in inconstienta mea :)))Comentariul tău...

Tu si toti ceilalti care cred ca fotbalul reprezinta totul sunteti penibili,Orice echipa are suporteri de rezultat,si voi ati avea daca...ia ghiceste.Dar sunt si suporterri adevarati care stiu sa delimiteze Steaua de Becali.Si nimeni nu e vesnic,nici macar era Becali la Steaua.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează