INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ÎN GRUPA J CU SCHALKE, MACCABI ŞI AEK LARNACA

Cei de la Schalke nu iau Steaua în calcul şi zic că se bat cu Maccabi!

Raul se reîntîlneşte cu Steaua
Raul se reîntîlneşte cu Steaua

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 23:22

Presa germană îi consideră pe israelieni cei mai tari adversari ai lui Schalke şi o vede pe Steaua ”o fostă glorie ofilită”


Steaua nu mai e luată în serios de Europa din cauza rezultatelor proaste pe care le-a avut în ultimii 5 ani în competiţiile interne. Nemţii au calculat cînd au văzut că Schalke îi va întîlni pe roş-albaştri în grupa J: "Din 2006, cînd au ieşit campioni, steliştii au mai cîştigat doar o Cupă a României, pe cea din sezonul trecut. E vorba despre un club a cărui faimă s-a ofilit, în ciuda eforturilor pe care le face excentricul lui patron".

Kicker a identificat şi pericolele principale din România: Cristi Tănase şi Florin Costea sînt cei mai buni fotbalişti ai bucureştenilor, crede publicaţia germană. Care anticipează şi ordinea în grupă: "Schalke se va bate cu Maccabi Haifa, cel mai dificil adversar. Iar AEK Larnaca e outsider-ul dintre cele patru".

Ciprioţii îl îngrijorează pe antrenorul Ralf Rangnick doar dintr-un punct de vedere: "E greu să strîngi informaţii despre formaţii ca AEK Larnaca. Indiferent cum ar fi Steaua, Maccabi şi echipa din Cipru, noi trebuie să mergem mai departe, în fazele eliminatorii ale competiţiei!".


"România are tradiţie în a produce fotbalişti foarte buni, de aceea mă aştept ca Steaua să fie tare. Avem aceeaşi impresie despre Maccabi, mai ales că am putut vedea anul trecut că echipele israeliene sînt bune, cînd am jucat cu Hapoel Tel Aviv"
Horst Heldt, manager general Schalke

"E o grupă interesantă şi va fi o experienţă importantă pentru noi să jucăm în România, în Israel şi în Cipru"
Ralf Rangnick, antrenor Schalke

1 singur meci a cîştigat Steaua contra unei echipe din Germania, din 12 disputate în istorie. Roş-albaştrii au pierdut de 7 ori în faţa nemţilor

Schalke 04
@ s-a înfiinţat în 1904 @ a cîştigat 12 trofee: 7 titluri de campioană, 4 Cupe ale Germaniei şi o dată Europa League @ stadionul propriu e "Veltins Arena", cu o capacitate de 54.142 de locuri @ s-a calificat în grupe după 0-2 şi 6-1 cu HJK Helsinki @ a uimit în sezonul trecut din Champions League, eliminînd-o pe Inter Milano, deţinătoarea trofeului, şi a ajuns pînă în semifinalele competiţiei, unde a pierdut contra lui Manchester United @ valoarea lotului pe transfermarkt.de: 127,8 milioane de euro

Echipa-tip: Fahrmann - Fuchs, Howedes, Papadopoulos, Jurado - Farfan, Matip, Draxler, Hoger - Huntelaar, Raul
Antrenor: Ralf Rangnick (53 de ani)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
sylar_1923
sylar_1923  •  28 August 2011, 12:06
Postat de vladutz13 pe 27 August 2011, 02:16

Ah ce-mi place cand ii batem pe aroganti!!! Mai ales pe germani :)). E adevarat ca Steaua nu a mai avut rezultate interne in ultimii ani, dar Shalke a castigat ultimul titlu in 1958!!! Au luat si ei o cupa anul asta si se simt cei mai smecheri :)), O SA LE CADA IN CAP ACOPERISUL NATIONAL ARENA PESTE 2 SAPTAMANI!!! :)))

Din pacate pentru voi, nemtii sunt realisti. O sa fie foarte greu pentru steaua sa se califice daca nu se mobilizeaza mai bine. Nu va luati dupa articolele gsp-ului cu steaua de 8 ori consecutiv in grupele unei cupe europene pentru ca e praf in ochi. in ultimii ani steaua a fost sustinuta in campionat si a prins in extremis un loc de cupa europeana, ajungand in grupa datorita coeficientului bun acumulat in sezoanele trecute. insa cand va disparea coeficientul, vor disparea si calificarile. din pacate pentru Rapid, noi am dat peste adversari puternici chiar si cand am avut un coeficient bun si am fost capi de serie, cand i-am intalnit pe Wofsburg, care ulterior a devenit campioana germaniei.

mioara_prostutza
mioara_prostutza  •  28 August 2011, 01:58
Postat de vladutz13 pe 27 August 2011, 02:16

Ah ce-mi place cand ii batem pe aroganti!!! Mai ales pe germani :)). E adevarat ca Steaua nu a mai avut rezultate interne in ultimii ani, dar Shalke a castigat ultimul titlu in 1958!!! Au luat si ei o cupa anul asta si se simt cei mai smecheri :)), O SA LE CADA IN CAP ACOPERISUL NATIONAL ARENA PESTE 2 SAPTAMANI!!! :)))

Sincer...fratzica esti cel mai mare dobitoc de aici......

marian79iulian
marian79iulian  •  27 August 2011, 21:36

greu sa-i bati pe nemti, dar nu imposibil! uneori din aroganta unora am avut de castigat! steaua cu lotul actual poate sa joace cu oricine, exceptand superechipele din UCL, si sa castige!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează