INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Cel mai slab fotbalist de la Beer Sheva a fost dorit de FCSB: "M-am întâlnit cu MM, am simțit că a vrut să mă păcălească"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 18:52

Tony Nwakaeme, fostul atacant al Universității Cluj și Petrolului, n-a marcat niciun gol în actualul campionat din Israel, unde echipa lui e la 6 puncte în spatele liderului.

FCSB are probleme cu cea mai scumpă investiţie pe care a făcut-o all-time. Alibec a fost scos din lot, din motive de indisciplină, însă și randamentul său, mai ales la meciurile de campionat, a lăsat de dorit. N-a marcat niciun gol în actualul sezon, iar joi nici măcar nu va face deplasarea în Israel pentru al 3-lea meci din grupa de Europa League.

Adversara din această săptămână are și ea un fotbalist care pare să fie copypaste după Denis. Jucător cu cotă, care a avut prestaţii bune în precedenţii 2 ani, dar care în actualul sezon a uitat să marcheze în campionat. E vorba despre un fost component al unor formaţii de Liga 1.

Tony Nwakaeme, care a evoluat în trecut la U Cluj și la Petrolul, traversează o criză de formă: n-a marcat deloc în acest sezon din Israel, iar Hapoel Beer Sheva a ratat startul. E pe locul 6, la 6 puncte de liderul Hapoel Haifa! Paradoxal, și Alibec, și Tony au avut prestaţii bune în afara partidelor de campionat, adică în Europa.

Tony a dat 5 goluri, inclusiv în “dubla” cu Ludogoreţ, pe care campioana Israelului a eliminat-o în preliminariile Champions League, în timp ce Alibec a făcut o “dublă” excelentă cu Sporting, iar de marcat a făcut-o în confruntările cu Viktoria Plzen.

FCSB l-a dorit acum 4 ani

În vara lui 2013, când Reghecampf era antrenor în Ghencea, Steaua l-a ofertat pe Tony. Jucătorul și-a dat acordul, dar după ce a efectuat vizita medicală, cei de la club l-au anunţat că i-au descoperit ceva probleme la genunchi.

Transferul nu s-a mai realizat, iar de curând, atacantul nigerian l-a acuzat pe MM Stoica: “M-am întâlnit cu MM Stoica. Mi-a zis să dau teste medicale, am zis că dau teste fără niciun fel de probleme. Apoi, am simţit că vrea să mă păcălească. Mi-a spus că am probleme la picior, că sunt slăbit din punct de vedere fizic, dar cu toate astea mi-a oferit un contract.

Punea problema în felul următor: «Tu ai probleme, dar uite, noi chiar și așa te vrem la echipă». Era ca și cum mi-ar fi făcut ei un favor mie! Mi-au dat un contract undeva pe la 5.000 de euro. Am zis că nu rămân”.

4 din cele 5 echipecu care Beer Sheva a jucat în Europa în acest sezon au încasat gol de la Tony, e vorba despre Honved, Ludogoreț, Maribor și Plzen; singura în poarta căreia n-a marcat e Lugano

4 ania stat Tony în România, între 2009 și 2013, și a evoluat la 3 echipe: U Cluj, Arieșul Turda și Petrolul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dubluv
dubluv  •  18 Octombrie 2017, 09:42
Postat de dinamo_fan pe 17 Octombrie 2017, 11:53

Alibec a facut o "dubla excelenta" cu Sporting - a marcat 0 goluri si a luat bataie 1-5 :))).

:))))))))))

andrei.f
andrei.f  •  17 Octombrie 2017, 13:55

Atenție dinam0viști și rapidiști, Steaua joacă în Europa. N-ar fi rău ca dinam0viștii să ia ceva notițe. Rapidiștii mai pot aștepta, o să mai treacă un cincinal până ce partidu o să-i bage-n B !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 11:53

Alibec a facut o "dubla excelenta" cu Sporting - a marcat 0 goluri si a luat bataie 1-5 :))).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează