INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Ionuț Rada: „Putem pune această victorie în primele trei, alături de cele cu Roma și Manchester”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 11:06

Ionuț Rada (37 de ani), fost jucător la CFR Cluj, a vorbit la GSP LIVE despre prestația campioanei României contra lui Lazio, în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Fostul fundaș este de părere că Dan Petrescu (51 de ani) a știut să gestioneze foarte bine meciul la pauză, la scorul de 1-1, dar și că lazialii au subestimat-o pe CFR Cluj. 

„Am fost la meci, am văzut un meci cu două reprize diferite. În prima repriză, CFR a intrat destul de timidă. E clar că sistemul ales în prima repriză încă nu este bine pus la punct, am văzut multe desincronizări. În a doua repriză însă am văzut aceeași tactică pe care am văzut-o în meciul cu Celtic, adică presiune pe adversar și curaj. Au început destul de timorați, însă mă bucur că la pauză s-au făcut niște schimbări și atitudinea lor a fost demnă de Europa. 

E clar că Dan Petrescu, îl știm, e un motivator. Simte meciul și mă bucur că a fost inspirat aseară și a reușit să aducă trei puncte importante pentru coeficientul României, mai ales că această grupă se anunță una foarte puternică. E adevărat că CFR-ul a reușit în acești 10 ani victorii importante cum a fost la Roma (2-1), cu Manchester (1-0) și acum cu Lazio. E clar că putem pune în primele trei și această victorie cu Lazio. Până la urmă Lazio rămâne o echipă importantă din Serie A.  

Mi-au plăcut Boli, Burcă. În a doua repriză s-au completat foarte bine. Am văzut agresivitatea pe care trebuie să o aibă fundașii. Au dominat în duelurile 1 la 1. Mi-a plăcut linia de mijloc că a urcat cu presiunea și Lazio a greșit multe mingi simple. Mă așteptam ca Lazio să aibă o reacție după ce au marcat golul, dar cred că s-a văzut o relaxare. CFR a reușit un meci foarte bun”, a spus Ionuț Rada, la GSP LIVE. 

„Este ceva extraordinar, sunt chiar fericit. Am văzut două reprize diferite. A doua a fost excepțională. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mai ales în repriza a doua. Nu știu ce le-a făcut în pauză, dar i-a mobilizat și au făcut un meci foarte frumos. Eu îi iubesc pe toți (n.r. întrebat dacă are un favorit printre jucători). Faptul că sunt mai apropiat de alții e altceva. Cu Mario Camora mă întâlnesc de multe ori, avem o relație de prietenie. Îl mai ajut și în alte treburi” 
- Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj, la GSP LIVE

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Iuliu Mureșan îl compară pe Ciprian Deac cu whisky-ul + Cum i-a ajutat fotbalistul pe Adrian Păun și Valentin Costache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close