INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // Oficialii Sevillei, rezervați după tragerea la sorți din Europa League: „Are jucători cu experiență” » Ce scrie presa din Spania

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 14:52

CFR Cluj a avut ghinion la tragerea la sorți din Europa League, urmând a se duela cu spaniolii de la Sevilla.  (Detalii AICI)

  • CFR Cluj va juca manșa tur pe teren propriu, pe 20 februarie. Returul va fi pe 27 februarie, în deplasare. 

După tragerea la sorți, oficialii Sevillei au fost reținuți în declarații. Fernando Navarro, oficial al ibericilor, a adus aminte de prestația campioanei României din grupe. 

„Clujul le-a lăsat în afara Europei pe Rennes și Lazio. Are jucători care au experiență în Europa, chiar dacă nu au câștigat trofee europene. Este o echipă care știe cum e să fii în fazele eliminatorii”, a declarat Navarro, potrivit As. 

Marca: „Nu pare că CFR Cluj poate pune probleme”  

Marca a analizat duelul dintre CFR și Sevilla, fiind de părere că echipa iberică va avea o misiune ușoară. 

„Mai bine decât lui Espanyol i-a fost Sevillei lui Lopetegui, care se va întâlni cu CFR Cluj. Fără să fie cel mai accesibil rival dintre echiele din urnă, nu pare că e că echipa campioană a României are un nivel suficient de ridicat pentru a le pune probleme elevilor lui Lopetegui”, notează Marca.

„Meci accesibil pentru Sevilla”
Mundo Deportivo

Citește și:

Prezentarea adversarei din „16-imile” Europa League: specialistă a competiției, multe vedete și o cotă de piață uluitoare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  16 Decembrie 2019, 15:43

ZERO SANSE PENTRU CFR!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează