INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine face echipa Stelei cu Schalke: Levy sau Gigi?

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 22:20

Patronul a cerut deja doi titulari noi, pe Emeghara şi pe Florin Costea. Galamaz, revenit după accidentare, ar fi altă noutate


Dezastrul de la Mediaş nu revoluţionează echipa pînă joi. Levy nici nu are soluţii ca să poată schimba mulţi jucători faţă de formula care s-a făcut de rîs cu Gaz Metan. Dar Becali i-a propus deja două variante de schimb: patronul i-ar vrea pe Emeghara şi pe Florin Costea titulari. Sacrificaţi ar fi Martinovici, omul cel mai hulit după seara de sîmbătă, şi Rusescu, "un bezmetic care nu merită banii daţi pe el", după caracterizarea lui Gigi.

Iar sistemul ar fi 4-3-3, favoritul lui Becali şi cel pe care inclusiv israelianul l-a preferat în precedenta situaţie în care a fost interesat să apere un avantaj, la Sofia. Atunci a folosit trei mijlocaşi centrali şi a obţinut un egal, 1-1, şi calificarea lipsită de emoţii. Şi de data asta scopul ar fi tot blocarea adversarului. Dacă Prepeliţă va putea juca 90 de minute, el va începe ca titular şi Tănase va fi atacant stînga. Dacă nu, echipa o să arate aproape de visul patronului, adică i-ar conţine pe toţi favoriţii lui: Dodel şi fraţii Costea.

Singura opţiune nouă evidentă aflată la îndemîna lui Levy o reprezintă Galamaz, care revine în urma accidentării pe care a suferit-o la "naţională". El are şanse foarte mari să înceapă titular joi seară, fiindcă a avut evoluţii bune de cînd a început sezonul. Dintre stoperii de sîmbătă, Iliev ar sări din schemă.

Cum poate arăta Steaua contra lui Schalke:
Tătăruşanu - Emeghara, Geraldo, Galamaz, Latovlevici - Tănase, Bourceanu, Brandan - Tatu, M. Costea, Fl. Costea

Narcis a spionat aseară
Directorul sportiv Narcis Răducan a urmărit-o aseară pe Schalke în duelul cu Wolfsburg, din deplasare. El revine azi la Bucureşti şi îi va prezenta lui Levy un raport detaliat cu privire la jocul nemţilor. Dar israelianul a estimat, după tragerea la sorţi, că formaţia din Gelsenkirchen e favorita grupei, din care mai fac parte Maccabi Haifa şi AEK Larnaca.

Maccabi a ajuns ca Steaua!
Adversara Stelei din grupa J a Europa League, Maccabi Haifa, e cam în aceeaşi situaţie în care se află roş-albaştrii. Ea a pierdut în etapa asta la Ashdod, 0-1, şi are doar un punct din ultimele două jocuri. Ziua de ieri urma să fie liberă pentru trupa din Haifa, dar antrenorul Elisha Levy a programat o şedinţă de urgenţă. El e contestat şi fiindcă i-a lăsat rezerve pe portarul internaţional Davidovitch şi pe mijlocaşul Idan Vered, două dintre vedete. (Beno David)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
cili54
cili54  •  13 Septembrie 2011, 08:44

Viata grea are orice antrenor cu jiji,am mai spus-o,Steaua nu prinde podiumul campionatului !!!Nu are rabdarea necesara de a lasa antrenorul sa-si faca meseria,sunt jucatori noi care nu contest au valoare,dar le trebuie timp pentru acomadarea cu antrenorul care efectiv schimba de la o etapa la alta jucatorii si mai ales tactica,sistemul de joc.Steaua este momentan la mare distanta de ce juca "adevarata steaua".

ghost_rider
ghost_rider  •  13 Septembrie 2011, 04:19
Postat de wollt_r pe 13 Septembrie 2011, 04:11

gata l-ati suparat pe boieru .... :( acuma iaras sta la panda in vizuina si citeste ce scriem noi . Boiere Hai noroc (stiu ca citesti )

acu e pe pagina cu MM

wollt_r
wollt_r  •  13 Septembrie 2011, 04:11

gata l-ati suparat pe boieru .... :( acuma iaras sta la panda in vizuina si citeste ce scriem noi . Boiere Hai noroc (stiu ca citesti )

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close