INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OLIMPIA BĂLŢI - DINAMO, AZI, ORA 19:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Concluzia lui Andrei Cristea despre Olimpia: "Şi răi, şi buni"

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Andrei Cristea va fi urmărit diseară de trimişi ai lui Newcastle, dar spune că nu se gîndeşte la transfer, ci doar la o victorie.

Golgeterul din sezonul trecut al Ligii I, Andrei Cristea, vrea să dea gol diseară pentru a-şi califica echipa, dar şi pentru că în tribune vor fi scouteri ai lui Newcastle, nou-promovata în Premier League care-l doreşte.

- Andrei, cei de la Newcastle vin să te vadă cu Olimpia Bălţi. Ce zici?
- Vorbe, vorbe... Eu vreau să vină la meci mulţi dinamovişti, care să fie alături de noi, să ne susţină şi să le dedicăm victoria la final. Dacă va fi să iasă vreo ofertă din afară, o să iasă, eu nu stau acum toată ziua-bună ziua să mă gîndesc: "Aoleu, dacă plec acolo, dacă mă duc dincolo!". Sînt cu gîndul la Dinamo, fiindcă de aici îmi cîştig pîinea.

- Ce impresie ţi-au lăsat moldovenii? O să aveţi emoţii cu ei?
- Sînt răi şi sînt buni! Practică un fotbal curajos şi bagă materiale. Nu trebuie trataţi superficial, altfel vom avea de suferit. Ideea e că trebuie să fii atent cu astfel de formaţii mici, care joacă partida vieţii. Iar noi să fim cu gîndul pe teren, ca să nu intrăm în cartea de istorie a ruşinii fotbalului românesc!

- Ar fi o tragedie dacă nu bateţi la Chişinău?
- Nu-mi plac dramele! Doar cînd aud cuvîntul ăsta, mi se irită pielea. Nu mă gîndesc că o să ne împotmolim în Moldova, Dinamo e o echipă mare şi va trebui să învingă.

- N-o să primiţi bani dacă bateţi.
- Nu sînt contabil, gîndul nu mi-e la bani.

- Referitor la lupta din campionat, crezi că Dinamo a suferit în politica transferurilor? Comparativ cu rivalele la titlu.
- Ar însemna să nu am încredere în colegii mei. Eu zic că avem o echipă bună, să avem încredere că vom reuşi să facem lucruri minunate pentru Dinamo. Bineînţeles, muncind.

1 gol a marcat Andrei Cristea în cupele europene pentru Dinamo în sezonul trecut, cel ce-a deschis seria de 3 de la Liberec

"Dacă-l vrea cineva pe Cristea, să plătească 1,5 milioane, plus TVA, şi-l ia! Dar nu să spună că ne dau banii în vreo cinci ani. Aşa şi noi îl putem transfera pe Messi, dar să-l plătim în vreo 50 de ani"
Ioan Andone

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
thelegend
thelegend  •  15 Iulie 2010, 12:17

,,Eu nu stau acum toată ziua-bună ziua să mă gîndesc: "Aoleu, dacă plec acolo, dacă mă duc dincolo!". Sînt cu gîndul la Dinamo, fiindcă de aici îmi cîştig pîinea'' - daca ar gandi toti ca tine dinamo ar fi sus de tot .Felicitari pentru aceasta gandire Andrei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează