INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL

Contra a găsit punctele slabe ale lui Swansea: "Am picat prost, dar putem profita de problemele lor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 19:01

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, nu este deloc mulţumit de tragerea la sorţi din Europa League.

Petrolul va juca împotriva galezilor de la Swansea City, formaţie pe care Contra va merge să o spioneze la meciul cu Manchester United din prima etapă a Premier League.

"Am picat prost din punctul meu de vedere. Ei şi Dinamo Kiev erau cei mai grei adversari. E o echipă care îşi permite să-l cumpere pe 14-15 milioane pe golgheterul Olandei, care vine chiar de la Vitesse.

Le cunosc foarte bine antrenorul, dă o mare importanţă posesiei. Swansea joacă foarte mult pe cartea atacului, dar are probleme în defensivă, se lasă descoperită.

Cred totuşi că avem resuresele necesare să le punem probleme. Mă voi duce să îi văd la meciul cu Manchester United. Deşi vine din Premier League, pare mai mult o echipă spaniolă", a spus Cosmin Contra la Fanatik Show de la DigiSport. 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (32)
monere1980
monere1980  •  10 August 2013, 16:30
Postat de adriann_ pe 09 August 2013, 21:44

La nivel de Nationala e altceva, Anglia e in continuare in Paleoliticul fotbalului, joaca acelasi lucru ca in 1966 cand au castigat Cupa Mondiala, doar ca o fac mai prost ca atunci. Chiar si asa, daca ar da peste noi acum, cu "marele" barbugiu antrenor si cu echipa dictata de puscariasii albanezi, ne-ar cocosa destul de rau. Daca insa ne nimerim sa jucam cu ei cand avem un selectioner decent, sunt clientii nostri, asta e clar. La nivel de club insa, noi romanii avem rezultate bune doar contra unor echipe modeste din Anglia, gen West Ham samd. Cand am dat de echipe gen Liverpool, MU, Chelsea samd ne-au batut de ne-au uscat.

pffff, n-aveti decat sa-mi gasiti toate porcariile de argumente din lume si sa va speriati in continuare ca niste iepuri fricosi. Eu stiu una si buna: cand picam cu britanicii, nu am nici o emotie. Daca am putea juca numai impotriva lor ar fi excelent. Asa ca..... Petrolul se califica, fie ca va convine fie ca nu

oldlion
oldlion  •  10 August 2013, 13:54
Postat de stelistu.batran pe 10 August 2013, 12:38

Din pacate sunteti ca si eliminati. Inca n-aveti fata de EL. poate la anul! Bafta!

Lasa Petrolul, tu ai grija de Legia, ca vad ca deja va credeti in grupele CL

mandpv964
mandpv964  •  10 August 2013, 13:02
Postat de stelistu.batran pe 10 August 2013, 12:38

Din pacate sunteti ca si eliminati. Inca n-aveti fata de EL. poate la anul! Bafta!

Aproape,ca si,fara sanse,victime sigure.Fortza Petrolul.Fotbalul e un sport si Petrolul e o echipa care JOACA FOTBAL ADEVARAT.Lasa presupunerile .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează