INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER CITY - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Contra îşi joacă ultimul meci în Europa în faţa lui City » Balul de adio

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Contra va juca azi ultimul lui meci în Europa, angajamentul său cu Poli expirînd după derby-ul din Ghencea.

Cosmin Contra va fi titular astă-seară pe City of Manchester, în ultima sa reprezentaţie europeană pentru Timişoara. Contractul lui "Guriţă" expiră pe 31 august, imediat după meciul de duminică din Ghencea, cu Steaua, iar momentan nu a ajuns la un acord cu Marian Iancu pentru a-şi prelungi angajamentul. Chestionat de un suporter în avionul care l-a dus în Anglia asupra viitorului său, Cosmin a zîmbit larg: "Cred că mai joc cu City şi cu Steaua şi cam gata".

Iancu a confirmat că va avea o ultimă întrevedere cu Contra după meciul cu City. "El o să fie la Bucureşti, la începutul săptămînii viitoare, şi o să provoc o discuţie pe tema asta pentru a-i afla intenţiile",  a declarat şeful din Banat.

Fotbalistul de 34 de ani cîştigă în jur de 200.000 de euro pe an, iar în prezent nu are nici o alternativă. "Dacă voi fi mulţumit de ceea ce se doreşte în continuare la Poli, e posibil să rămîn".

23 de meciuri are Contra în cupele europene, reuşind să înscrie 4 goluri

65 de prezenţe
are Contra în tricoul lui Poli Timişoara, echipă pentru care a debutat în 1994

"Am cîştigat primul meci la Timişoara, însă trebuie să fim atenţi. Sînt convins că nu vom avea deloc un retur uşor, de aceea voi face 3-4 modificări în echipă pentru a avea prospeţime"
Roberto Mancini, antrenor Man. City

"Am jucat bine cu Liverpool acasă, dar să nu ne grăbim să-l considerăm cel mai bun rezultat. E doar începutul sezonului şi va trebui să fim atenţi şi cu Timişoara"
Vincent Kompany, fundaş City

Soţiile şi prietenele în galerie
Oficialii lui Poli au închiriat un charter de 80 de locuri pentru deplasarea la Manchester, iar jucătorii au primit voie să-şi aducă soţiile sau prietenele în Anglia. Ba mai mult, acestea au stat alături de fotbalişti pe tot parcursul zborului, singurii care au venit neînsoţiţi fiind Pantilimon, Burcă, Bourceanu, Poparadu sau Popovici. Soţiile şi prietenele fotbaliştilor vor fi astăzi pe stadion în galeria Timişoarei, care va mai număra încă 200 de suporteri veniţi din Germania sau chiar din Banat, cu alte curse aeriene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ligax
ligax  •  21 August 2011, 17:32

bine

flafy
flafy  •  26 August 2010, 14:10

contrea putea sa ajunga un jucator mult mai mare decat a fost dara a avut accidentarea aia cand era la Milan si aia l-a tras in jos oricum a fost un jucatir bun si sper sa continue macar pana la finalul sezonului cu Poli! Hai Poli va tinem pumnii cu city!

printul_banatului
printul_banatului  •  26 August 2010, 13:04

Pentru o istorie in imagini a echipei POLI TIMISOARA scrieti : " printulbanatului " pe YOUTUBE !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează